Műköröm tanfolyamok


Vintage style

Megtanulhatjátok a színösszemosást, árnyékolást Brush&Go fixálásmentes zselékkel. Megismerkedhettek a hajszálvékony zselé vonalak technikájával, színek keverésével, mindez vintage stílusban.

Aquarell festés kezdőknek is!

Bepillantást nyerhettek az akvarell festést sejtelmeibe. Elsajátíthatjátok a színelmosást, satírozást. Vékony vonalakkal megtanulhatjátok kiemelni a mintákat, hogy életre keljenek.

OKJ-s Kézápoló és műköröm építő képzés 32 815 01

Tanulj Te is sikeres szakmát, légy Te is a Brillbird csapat tagja!

Szalonkörmök luxus kivitelben, tökéletes mosolyvonal készítése

Mindig arra vágytál, hogy éles, tökéletesen precíz mosolyvonalat készíts vendégeidnek? Akkor ezen a továbbképzésen a helyed. Ez a technika rendkívül praktikus szalonkörülmények között, hiszen ezzel a technikával a mosolyvonal mindig hibátlan lesz. Megismerkedünk az összes BB cover géllel és az új generációs Cover...

Technikai oktatás ajándékkupon

Tanfolyam ajándékba Ha igazán hasznosat szeretnél ajándékozni, akkor válassz szerettednek/barátnődnek egy díszítő vagy építő tanfolyamot.

Ünnepi szalon mix

Alkoss vendégeidnek egyedit és különlegeset az ünnepekre. Változatos karácsonyi minták, különböző anyagok felhasználásával. Kovács Era a szalonmunkába beépíthető díszítési technikákat, egyszerű, de látványos mintákat segít elsajátítani, amivel még különlegesebbé tehetitek vendégeitek ünnepét.

Fashion

Szereted a csajos, különleges díszítéseket? Akkor ebben a tanfolyamban nem fogsz csalódni. Szalonra hangolt, látványos, mégis egyszerű technikákat tanulhatsz. Kezdőknek is garantált sikerélmény! A tanfolyamon elsajátítható ismeretek: zselés festés, árnyékolás, csajos minták gyorsan, vékony vonalak,...