Műköröm tanfolyamok


Csodálatos karácsonyi körömminták

Ezen a képzésen fantasztikus karácsonyi mintákat tanulhattok meg Marton Bettinától. Elsajátíthatjátok a zselés, akril és liquid metál festés technikáját. A legnépszerűbb karácsonyi mintákkal várhatjátok a vendégeiteket a téli időszakra.

Trendy minták, új anyagok pontos használata, zselés díszítések

Az az oktatás, ami folyamatosan változik, kiegészül a Brillbird újdonságaival a divat világában. Kövesd az aktuális trendeket, könnyen és pontosan tanuld meg az új díszítő zselés technikát! Minták kidolgozási ideje : 30 mp. - 10 perc. Nehézségi fok: könnyű Alkalmas: szalon munkához.

Akril festés az alapoktól - Kezdő akril festő tanfolyam

Ezt a képzést azoknak ajánlom, akik most végeztek az Okj- tanfolyamon vagy csak nem tudnak látványos egyszerű mintákat festeni a körömre.

Zselés festés, transzferfóliával kombinálva

Ezen a képzésen Bedő Babett elegáns mintákkal karöltve tanítja meg nektek a transzferfólia helyes használatát és a zselés díszítést.

Gépi Manikűr

Bemutatkozik a GÉPI MANIKŰR – Készítsetek ti is tökéletesen gél lakkozott körmöket! Az új technikával közvetlenül a körömágyhoz lehet a gél lakkot felkenni, így plusz egy hetet nyertek vendégetekkel a következő töltés időpontjáig. A vendégeitek pedig látványosabb eredményt kapnak, mint eddig. Felhívjuk a...

OKJ-s Kézápoló és műköröm építő képzés 32 815 01

Tanulj Te is sikeres szakmát, légy Te is a Brillbird csapat tagja!

Tropical Summer

Az évek óta nagy népszerűségnek örvendenek az állatminták akár ruháról akár körömről van szó. A nyáron ezt megspékelhetjük virágokkal, trópusi növényekkel, vibráló nyári színekkel ami nagyon trendin hat a körmökön.