BrillBird hírek

Megjelenő és megjelent BrillBird újdonságok

A megjelent újdonságok képeire kattintva eljutsz a webáruházig. További újdonságokat először a BrillBird Szalon Nails Premieren szerezhetitek be október 8-án a Corvin Moziban.

Szeptemberi akció a BrillBirdnél

Új évszak, új hónap, új akciók a BrillBirdnél! Kiemelt kedvezményünk, hogy az összes Color Gel (C01-C71) szín -20% kedvezménnyel beszerezhető. Keresd az akciót 2017. szeptember 1-től, egészen szeptember 30-ig (vagy a készlet erejéig) üzletünkben, viszonteladóinknál, webáruházunkban vagy területi képviselőnknél.

OKJ-s képzápoló és műköröm építő képzés indul novembertől!

Szeretnél egy szakmát, amiben rövid időn belül dolgozni is tudsz? Novembertől új OKJ-s csoportok indulnak a BrillBirdnél, előnyei: - Munka mellett is végezhető - Hétvégi csoport is van! - Részletfizetési lehetőség van! - Államilag elismert OKJ-s szakmunkás bizonyítványt ad.

Kényelmes körmösök - Marton Bettina írása

A körmös csoportok tele vannak kérdésekkel teli szakemberekkel, szárnyaikat bontogató kezdőkkel vagy újdonságok után érdeklődő igazi veteránokkal. A legkisebb városban is egymást érik a körmök szépítői és továbbra is dübörög az OKJ, ahol egyre több és több szakember születik.

10 BrillBird újdonság, amit már nagyon vártatok!

Az a nagyszerű dolog történik hónapok óta, hogy folyamatosan jövünk ki újdonságokkal, és ami még ennél is jobb, a Ti igényeitek szerint válogatjuk össze őket. Reméljük, sokatok megtalálja a kívánt terméket, amik még bővülni is fognak!

KÉPZÉSI ELŐLEG TOVÁBBKÉPZÉSEINKNÉL

A díj teljes egészében levonódik a képzés díjából.

A vendégkör formálása - Marton Bettina tanácsai

Rengeteg kérdést felvet csoportokban és fórumokban, hogy mit csináljunk a kiállhatatlan vagy minden szabályt megszegő, elkéső vendégekkel. Minden körmös, amikor elindul a szakmában, foggal-körömmel ragaszkodik a vendégeihez. Nem számít semmi, csak hogy jöjjenek, egyre többen legyenek, hiszen sok a költség amíg be nem...