BrillBird hírek

10 BrillBird újdonság, amit már nagyon vártatok!

Az a nagyszerű dolog történik hónapok óta, hogy folyamatosan jövünk ki újdonságokkal, és ami még ennél is jobb, a Ti igényeitek szerint válogatjuk össze őket. Reméljük, sokatok megtalálja a kívánt terméket, amik még bővülni is fognak!

BrillBird Szalonköröm Verseny

Időről-időre kedveskedünk Nektek nyereményjátékokkal, amiben értékes nyereményeket nyerhettek és megmutathatjátok alkotásaitokat nagy közönségnek.

Ajándékozz továbbképzést!

Egyre népszerűbbek az élményajándékok, amelyek közé sorolhatjuk a BrillBird továbbképzéseket is. Egész napos tanfolyamaink során, nem csak új tudásra tesznek szert a műkörmösök, de jó hangulatban, a többi körmössel töltenek egy napot, kicsit kiszakadva a hétköznapokból.

A KÖRMÖSÖK viselkedése a szalonban - Marton Bettina írása

Elég sokk cikk íródott már a vendégekről, illetve a viselkedésükről csoportokban, blogokon és oldalakon. Azt gondolom, itt az ideje a másik oldalt is kicsit kielemezni.

Kell-e pihentetni a természetes körmöt? Imádunk műköröm! <3

Folyamatosan felmerül a kérdés a műköröm szalonba járó vendégek körében illetve laikusok között, hogy kell-e pihentetni a természetes körmüket időről időre. Valóban károsítja, elvékonyítja-e a műköröm, gél lakk a természetes körmöt. Kell-e tartanunk a műköröm viselésétől? A válasz egyszerű és rövid,...

III. BrillBird Nail Camp Professional

Fergeteges hangulattal, és rendkívül magas színvonallal vár a 2017-es Nail Camp!

A vendégkör formálása - Marton Bettina tanácsai

Rengeteg kérdést felvet csoportokban és fórumokban, hogy mit csináljunk a kiállhatatlan vagy minden szabályt megszegő, elkéső vendégekkel. Minden körmös, amikor elindul a szakmában, foggal-körömmel ragaszkodik a vendégeihez. Nem számít semmi, csak hogy jöjjenek, egyre többen legyenek, hiszen sok a költség amíg be nem...