BrillBird hírek

Készülj a télre a BrillBird-del

A hideg idő mindenre hatással van, még a műköröm alapanyagokra is. Cikkünkben fontos információt osztunk meg veletek, melyet hasznosíthattok a szalonmunkátok során.

Anyaglista Nails Premier - 2021 ősz

Szokásunkhoz híven megosztjuk veletek előadásaink anyaglistáját, hogy be tudjatok szerezni mindent és a lányokkal együtt tudjatok gyakorolni. A termékek linkjét a nevekre kattintva meg tudjátok nyitni. Tartsatok velünk október 10-én is!

Nails Premier 2021 ősz

Szokásunkhoz híven idén ősszel is megrendezzük a Szalon Nails Premiert, hogy oktatóink előadásai által megismerkedjetek őszi újdonságainkkal. Az előző pár alkalomhoz hasonlóan, most is rendhagyó online bemutatókon vehettek részt az eseményen.

I. BrillBird Nyári Egyetem

Töltsetek egy szuper hetet a BrillBird mesteroktatóival Nyári Egyetemünk keretein belül.

Desginer zselék, a visszatérő kérdés

Mivel a Designer zselé egy elég népszerű anyagunk és szerencsére sokan használjátok, így biztos többen is találkoztatok már azzal a ténnyel, hogy némelyik tégelyben látszólag kevesebb anyag van, mint a másikban. A tények tisztázása érdekében született meg ez a rövid cikk.

Online Szalon Nails Premier 2021 tavasz

Mint azt megszokhattátok, idén tavasszal is megrendezzük a Szalon Nails Premiert, hogy oktatóink bemutatásában megismerkedjetek tavaszi újdonságainkkal. A tavalyiakhoz hasonlóan, most is rendhagyó módon online előadások formájában vehettek részt a bemutatókon.

A 2021-es év színei

A világos napsárga és nyugtató szürke lett a Pantone Intézet választása alapján az év színe 2021-ben. A két szín olyan sokoldalú színkombinációt biztosít, amitől optimistának és feldobottnak érezhetjük magunkat, nem mellesleg körmökön párosítva is nagyon jól mutatnak együtt.