BrillBird hírek

Nails Premier anyaglista

Mint mindig, így most is leírjuk nektek milyen anyagokat használnak fel oktatóink a Nails Premieren, hogy be tudjátok szerezni őket és Ti is el tudjátok készíteni e az általuk bemutatott mintákat, valamint gyakorolni őket a későbbiekben.

Áremelés április elejétől

Mindig kényes téma az, ami pénzhez kapcsolódik, viszont szinte elkerülhetetlen. Úgy ahogy időről, időre az áremelés is.

BrillBird Továbbképzések átmeneti rendelkezések

Kedves Tanulóink, tanulni vágyó vásárlóink! Tekintettel a kialakult helyzetre, illetve a vírus visszaszorítása érdekében változásokat vezetünk be átmenetileg a továbbképzéseket illetően.

Kedvcsináló a Nails Premierre Marton Bettinával és Léhárt Dórával

Mint tudjátok március 15-re készülünk nektek egy hosszabb élő bejelentkezéssel, amiben Marton Bettina és Léhárt Dóra szuper mintákat mutat be nektek.

BrillBird Szalon Nails Premier 2020 Tavasz

Várunk Titeket sok szeretettel 2020. április 5-én a tavaszi újdonságokat, trendszíneket bemutató Nails Premierre, ami idén a kialakult helyzetre való tekintettel rendhagyó módon Facebook élő közvetítésben lesz megtartva.

A 2020-as év színe

A Pantone színügynökség minden évben megválasztja az év színét. Míg tavaly az élő korall volt, idén az úgy nevezett "Classic Blue"-ra esett a választás. Ez a mélyebb kék árnyalat megbízhatóságot és becsületességet sugároz.

Téli kéz-és körömápolási tippek

A téli hideg időjárás viszontagságainkat kitett testrészünk egyértelműen a kezünk. A kéz és a köröm ápolása különösen fontos a hideg időszakban. A kezeknek sokkal több ápolásra van szüksége, mint más testrészünknek, hiszen nem csak, hogy azt használjuk a legtöbbet, de a bőrünk is sokkal vékonyabb rajta, mint...