BrillBird hírek

Future Gel - Polygel Akril zselé | A porcelán és a zselé jó tulajdonságai egy termékben

MEGJELENT a BrillBird Future Gel! A porcelán és a zselé jó tulajdonságai egy termékben! Tökéletes anyag azoknak, akik nem találták meg „szerelmüket” zseléből és porcelánból se, vagy azoknak, akik szeretnék változatossá tenni a szalonmunkát, új dolgokat kipróbálni!

Melyek voltak a kedvenc BrillBird termékeitek 2017-ben?

Összegyűjtöttük, hogy 2017-ben melyik termékeinket kerestétek legtöbben. Kitaláljátok melyek voltak azok?

Januári akció a BrillBirdnél

Keresd 2018. január 1-től 31-ig vagy a készlet erejéig. A budapesti Ó utcai üzletünkbe, viszonteladóinknál, BrillBird Futárjainknál.

Nude Builder Gel&Lac ecsetes építőzselé használata SBS Majoros Ágnes

Az új Nude Builder Gel&Lac oldható építő, ecsetes gél lakk egy különleges újításunk, használata a tégelynek és az ecsetnek köszönhetően könnyű és praktikus. A Nude Builder Gel&Lac egy vagy két rétegben is alkalmazható, önmagában vagy Bond géllel. Saját ecsetével enyhe C-ívet is építhetünk a körömre, mellyel...

Kell-e pihentetni a természetes körmöt? Imádunk műköröm! <3

Folyamatosan felmerül a kérdés a műköröm szalonba járó vendégek körében illetve laikusok között, hogy kell-e pihentetni a természetes körmüket időről időre. Valóban károsítja, elvékonyítja-e a műköröm, gél lakk a természetes körmöt. Kell-e tartanunk a műköröm viselésétől? A válasz egyszerű és rövid,...

BrillBird sikerek és küzdelmek a londoni Nailympián

A Nailympia a műkörmösök legnívósabb versenye, amelyet minden évben három kontinensen rendeznek meg: az USA-ban, Ausztráliában, és legutóbb Londonban. A verseny helyszín monumentális, a tömeg elképesztő és a hangulat egyszerre rémisztő és felemelő egy műkörmös számára, 12 kategóriában 900 versenyző indult.