BrillBird hírek

A KÖRMÖSÖK viselkedése a szalonban - Marton Bettina írása

Elég sokk cikk íródott már a vendégekről, illetve a viselkedésükről csoportokban, blogokon és oldalakon. Azt gondolom, itt az ideje a másik oldalt is kicsit kielemezni.

Májusi műköröm akció a BrillBirdnél

Érdemes folyamatosan követni a kedvezményeket, hiszen az, aki naprakész folyamatosan spórolhat, ami hosszútávon igencsak érezhető a pénztárcánk vastagságán. Keresd 2017. május 1-től 31-ig (a készlet erejéig) üzletünkben, viszonteladóinknál, webáruházunkban vagy területi képviselőnknél. A képekre kattintva a...

Szuperintenzív OKJ-s képzés indul júniusban - Egy évben csak egyszer!

Júniusban szuperintenzív műköröm építő képzés indul, amellyel 9 hét + vizsgával elsajátíthatsz egy szakmát, utána már csak a gyakorláson múlik, hogy mekkora sikereket érsz el!

A vendégkör formálása - Marton Bettina tanácsai

Rengeteg kérdést felvet csoportokban és fórumokban, hogy mit csináljunk a kiállhatatlan vagy minden szabályt megszegő, elkéső vendégekkel. Minden körmös, amikor elindul a szakmában, foggal-körömmel ragaszkodik a vendégeihez. Nem számít semmi, csak hogy jöjjenek, egyre többen legyenek, hiszen sok a költség amíg be nem...

BrillBird Törzsvásárlói program

Mi is a BrillBird törzsvásárlói rendszer? Egy átlátható, könnyen használható törzsvásárlói rendszer, melyben te határozhatod meg, hogy összegyűjtött pontjaidat mire váltod be, így igényeidhez maximálisan igazodik.

III. BrillBird Nail Camp Professional

Fergeteges hangulattal, és rendkívül magas színvonallal vár a 2017-es Nail Camp!

BrillBird Nail Art Camp

Mindig jó hangulattal, rendkívül magas színvonallal vár a 2017-es Nail Art Camp!