Fizetési tájékoztató

Weboldalunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak.

A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Weboldal a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Weboldal nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Weboldalunk tájékoztatja Önt.

A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

Kérjük, figyelmesen olvassa el részletes tájékoztatónkat!


Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Weboldalunkon!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

  • Olvassa el Weboldalunk ismertetőjét, a megrendelés kondícióit és a fizetés feltételeit!
  • Tanulmányozza át a Weboldal biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
  • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!


A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

A fizetés lépései

  1. Ön a Weboldalunkon választja ki a szolgáltatást melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
  2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
  3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
  4. A fizetést követően Ön visszatér a Weboldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Weboldal oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

Miért fordul elő, hogy a leadott megrendelés végösszege és a visszaigazoló e-mailben feltüntetett fizetendő összeg eltér?

Ez abban az esetben fordulhat elő, ha a megrendelés pillanatában a termék a webshopban még elérhető, azonban a megrendelés feldolgozásakor már nem áll rendelkezésre. Minden esetben javasoljuk a visszaigazoló e-mail átnézését, mert az tartalmazza a csomagba összekészített termékek megnevezését. A személyes vásárlásokat és a weben keresztül beérkezett megrendeléseket ugyanabból a raktárkészletből szolgáljuk ki, így előfordulhat, hogy a megrendelt termék a csomag összekészítésekor már nem elérhető a webshopban. A termék újra rendelése akkor lehetséges, amikor újra aktiválásra kerül a webshopban. Amennyiben készlethiány miatt, a ki nem küldött csomag értéke /ami korábban 10.000 forint felett volt/ 10.000 forint alá csökken, úgy a szállítási költséget cégünk állja, a megrendelőnek nem kell megfizetnie azt. A ki nem küldött termék utólagos pótlására nincs mód, arra új megrendelést tud leadni a vásárló. 

 Van lehetőség a megrendelés bővítésére?

A már leadott rendelésekhez további termékek csatolása nem lehetséges. Amennyiben bővíteni, változtatni szeretne a csomagon, akkor az eredeti megrendelés törlését kell kérni a rendeles@brillbird.hu címen és új rendelést leadni.


Gyakran ismételt kérdések az internetes bankkártyás fizetéssel kapcsolatban »