LadyLash 87

Az alkategóriákra kattintva a termékekhez jutsz.

 

 

MEGÚJUL A LADYLASH!

FEDEZZÉTEK FEL ÚJ KÍNÁLATUNKAT!

 

 

 

2018 jelentős változás a LadyLash életében! Régóta készülünk számotokra a LadyLash szempilla márka kínálatának felfrissítésével, a pillaválaszték kibővítésével, hogy minél korszerűbb szolgáltatást nyújthassatok vendégeiteknek. A szempilla trendek folyamatosan változnak, egyre bővülnek az igények, vannak akik visszafogott elegáns pillasort választanak, míg mások egy-egy híresség pillastílusát kérik. Azért, hogy mindennek eleget tehessetek, a LadyLash pillák és a megújuló oktatások minden igényt kielégítenek.

Az egyszálas technikához a Mixed Size Classic Lash-t ajánljuk, melyet fekete és barna színben, B/C/D ívben találtok meg. A 16 soros tálcákban 0,12 és 0,15 mm-es átmérőjű pillákat tettünk.

 

A többszálas, volume technikát használók C/D/D+ ívű, 0,03/0,05/0,07/0,10 mm-es Mixed Size Volume Lash pillákból választhatnak. Ha elfogytak a leggyakrabban használt pillák, akkor sincs gond, újratöltő tálcát- Refill Boxot- szerezhettek be.

Készültünk egy teljesen új pillatípussal is, a Camellia pillákkal, természetes hatású, ugyanakkor volume technikára épülő pillák, egy sorban 3 féle hosszúságú pillát találtok, így a természetes pillaszálak növekedési ciklusát követő pillasort építhettek. A 12 soros tálca 3 sor 7-11 mm, 3 sor 8-12 mm, 3 sor 9-13 mm és 3 sor 10-14mm hosszúságú pillát tartalmaz, melyet teljesen egyedi, illesztést segítő tálcába tettünk.

És mindezeket keressétek a megújult csomagolásban!

Kiegészítők választékát is érdemes alaposan átböngészni, újdonságként találhattok Lash Shampoo pillasampont, hozzá tartozó Cleaning Brush szempilla tisztító ecsettel, mellyel az applikáció előtt tisztíthatjátok a pillákat, illetve otthoni utóápoláshoz is ajánljuk.

Az illesztés ellenőrzéséhez nagyon könnyű, kicsi, praktikus Pillatükröt hoztunk nektek, vidám színeivel feldobja a szalonhangulatát. Pilláitokat könnyen rendszerezhetitek a Pillatartó Boxunkban, melyben 5 kihúzható tálcára applikálhatjátok a pillákat, rendszerezéshez, utazáshoz kifejezetten ajánljuk.