Kosár

A kosár üres.

Kategóriák

100% biztonság

Biztonságos vásárlás

Mindent megteszünk a biztonságod érdekében! Fontos számunkra a vásárlói élményed és az, hogy a legnagyobb biztonságban érezd magad a vásárlásod során.

Weboldalunkon lehetőséged van a WordLine által biztosított biztonságos bankkártyás fizetésre a Saferpay-en keresztül és utánvétes fizetésre is.

A Six Payment Services biztosítja a biztonságos bankkártyás fizetési megoldást. A kártyaadataidat az információáramlás alatt 128-bites SSL titkosítás védi. A vásárló által használt böngészőprogram az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek. 

Bővebben a fizetési lehetőségekről ITT olvashatsz.

Amennyiben mégsem a bankkártyás fizetési lehetőséget választanád, lehetőséged van utánvétes fizetésre is, a futárszolgálatnál átvételkor tudod megfizetni a rendelésed értékét készpénzzel és bankkártyával is.

A csomagokat a GLS futárszolgálattal adjuk fel Neked, hogy a lehető leghamarabb megérkezhessen hozzád a rendelésed.

Magyországon belül kiszállított termékeknek a szállítási díja a rendelés végösszegének mértékétől változik. A kiszállítási idő 1-3 munkanap, ami az akciós és a rendezvény utáni időszakban meghosszabbodhat 2-3 munkanappal.

A kiszállítási díjakról és egyéb információkról ITT olvashatsz.

Tudtad? Csomagodat visszaküldheted a 14 napon belül, hiszen fogyasztót megilleti az indoklás nélküli elállási jog is bizonyos esetekben. 

Erről bővebben az ÁSZF-ünkben olvashatsz ITT.

Bármi probléma lépett fel a rendelésed során? Ügyfélszolgálatunk készséggel segít minden kérdésben! Keresd őket e-mailben a rendeles@brillbird.hu címen, vagy telefonon a +36 30 829 0737 számon munkanapokon 7-15 óra között.

Légy naprakész

Értesülj egy pillantás alatt a legújabb körmös hírekről, kedvezményekről és újdonságokról!