Színes műköröm zselék 11

Az alkategóriákra kattintva a termékekhez jutsz.

Színes műköröm zseléink széles választékában biztosan megtaláljátok a számotokra megfelelőt, teli körmök festésére, szabadszélhez vagy minták rajzolásához csillámostól a thermo színváltósig, rengeteg féle színű, textúrájú, hatású zselét találhattok a BrillBird színes zseléi között, melyek UV és Led lámpáinkban is kiválóan kötnek.

Legújabb kedvencünk a kontúrvonalakhoz kifejlesztett Contour Paint Gel, a legfrissebb trendeket követi, vékony és vastag vonalak húzásához is egyaránt kiváló.

A fixálásmentes, egy rétegben is tökéletesen fedő Brush&Go Gel-ek rengeteg színárnyalatban elérhetők, használatukkal időt és anyagot spórolhatsz meg, így növelve hatékonyságodat. Ha csillámokra, szikrázásra vágysz, nézz szét a Glamour Gel-ek, Brill Gel-ek, Diamond Gel-ek között, eltérő nagyságú és sűrűségű csillámjaik mindenkit rabul ejtenek.

3D motívumok készítéséhez a 3D Zseléink, a szuperpigmentált, fixálásmentes, One Move technikához is kiváló Designer Gel-jeink , és a virág vagy csipkemintához ajánlott 3D Forming Gel-jeink a nagyszerű választás.
Legnépszerűbb Brush&Go Gel és Color Gel színeinket készletben is megvásárolhatjátok kedvezményes áron.

Építő- és színes zseléink kötési idejét itt találjátok.