Hírek - Diószegi Beáta: Új divatőrület - LadyLash szemöldökdúsítás


"Vastag vagy vékony, sötét vagy világos, hosszú vagy rövid? Örök dilemma: milyen legyen a szemöldökünk? Azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy olyan szemöldököt viseljen, ami arcformájához a leginkább passzol." – Diószegi Beáta, LadyLash oktató.

Szemöldökdúsító továbbképzés - NÉZD MEG ITT!

A tökéletes szemöldök – A nőiesség szimbóluma

Egy jól formált szemöldöknek döbbenetes hatása van: szimmetrikusabbá varázsolja/ gyönyörűen keretezi az arcot, és még fiatalítja is a vendéget. 

Ne feledjük: „a szem a lélek tükre”…

Kinek javasoljuk?

Diószegi Beáta szerint a szemöldökdúsítás olyan vendégeknek ajánlott, akik hiányos/ ritka/ jellegtelen/ helytelenül kiszedett/ rossz ívű/ rossz vastagságú szemöldökkel rendelkeznek. Ne feledjük el azt sem, hogy az eljárással az elrontott tetoválást is korrigálni lehet és olyan vendégeket is beépíthetünk ügyfélkörünkbe, akik szeretnének csodaszép szemöldököt, de irtóznak a végleges megoldásoktól.

Az eljárásról

Az dúsítás időtartama mindig a korrigálás mértékétől függ: ez lehet 10 perc, de tarthat akár egy órán keresztül is. A felhelyezett dúsítás egy-másfél-két hetet tud biztonsággal eltölteni a beépített területen. Vannak olyan befolyásoló tényezők, kritériumok, amire a viselőjének oda kell figyelnie annak érdekében, hogy szemöldöke minél tovább gyönyörű maradjon. (Dörzsölés, tépkedés, olajos lemosás ellenjavallt.)

A szemöldökdúsításnak nincs egészségkarosító hatása. Bőrbarát ragasztóval történik a szálak felragasztása. A beépítendő szálak hossza a vendég szemöldökszálainak hosszától függ. Ebből adódóan természetes hatású szemöldököt tudunk létrehozni.

Én is szemöldökdúsító akarok lenni!

Az eljárás megtanulásához kézügyességre és esztétikai jártasságra van szükség. A műkörmösök számára a szemöldökdúsítás begyakorlása szinte „gyerekjáték” - egynapos tanfolyam keretein belül megtanulható.  

műkörmösök számára igazán javasoljuk, hiszen kis ráfordítással egy teljesen új szolgáltatást nyújthatnak vállalkozásaikban, ezzel is megtörve a mindennapok monotonitását. 

 

Szemöldökdúsító továbbképzés

Szempilladúsító továbbképzés