LadyLash szálankénti szempilla dúsító tanfolyam

Oktató: Diószegi Beáta

Bővítsd szolgáltatásaid körét, kápráztasd el vendégeidet! ____________________________________________________________________________________ Magas színvonalú, gyakorlatorientált képzésünk során mindössze egy nap alatt elsajátíthatod a luxus minőségű, azonban kedvező árú LadyLash tartós szálankénti szempilla hosszabbítás lépéseit az első felhelyezéstől az utóápolásig: láthatatlan illesztés kivitelezése, különböző ívek kialakítása, hétköznapi és alkalmi pillák. ____________________________________________________________________________________ !!! Fontos információ: A 27/2012 NGM rendeletet 2016. augusztusában módosították, melynek értelmében, olyan korábban nem szabályozott szépségszakmai területek, mint a szálankénti szempilla-hosszabbítás,vagy a smink mostantól kizárólag csak megfelelő szakképesítés mellett végezhetőek. Azaz, ha ezeken a területeken nem végzett kozmetikusként dolgozol, akkor megfelelő szakképesítést kell szerezned!!! ____________________________________________________________________________________

A képzés során megismerkedhetsz a legújabb technológiákat és trendeket követő, széles választékú LadyLash termékcsaláddal. Vendégeid pedig élvezhetik a pehelykönnyű, természetesnek ható, mégis rendkívül látványos szempillák nyújtotta kényelmet, igéző tekintetet, amelyek smink nélkül is elbűvölhetik környezetüket.


 


  • Oktatás időtartama: 9.00-16.00
  • Oktatás díja: 11 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

  • A képzés megkezdése előtti 7. napon belül is van lehetőség jelentkezni a képzésre. Ebben az esetben is mindenképp szükséges a regisztrációs díj befizetése, azonban ebben az esetben a regisztrációs díj visszamondás esetén már nem jár vissza.

  • Ha a jelentkező nem jelzi időben visszalépési szándékát (azaz a képzés előtt 1 héttel), a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszaadni. 


Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:  ITT

 

Oktatási időpontok

2018 július

LadyLash szálankénti szempilla dúsító tanfolyam

A tanfolyam kezdete: 2018-07-06 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

LadyLash szálankénti szempilla dúsító tanfolyam

A tanfolyam kezdete: 2018-07-31 - 09:00

Képzés helyszíne: Budapest, Ó utca 46.

Kapcsolódó információk

Oklevél

Tanulói vélemények a képzésről

001 Megyeri Beatrix 2012.08.12 - 15:25

Nagyon szinvonalas volt a legutóbbi Lady Lash tanfolyam . Köszönöm szépen Diószegi Beátának a sok segítséget és figyelmet =) na és persze a BrillBirdnek