Hírek - 2013 Tavaszi SZALON NAILS PREMIER beszámoló


RENGETEG ÉRDEKLŐDŐ, TÖMÖTT VÁSÁRTÉR, POZITÍV VISSZAJELZÉSEK Hatalmas sikerrel mutatkoztak be a BrillBird nyári újdonságai hétvégén a Corvin Moziban megrendezett Szalon Nails Premier rendezvényünkön.

 

Vasárnap zajlott Nails premier rendezvényünk. A körmös látogatók egy egész napot tölthettek a Corvin Moziban szalonra hangolt előadásokkal. Mi már hajnal óta készültünk, hogy a fél tízkor érkező első látogatót mosolygós BrillBirdösök, nyitott tégelyek asztala, zökkenőmenetes bemutatók és fantasztikus vásártér várja. 

Bán Niki építési trükkökkel, Laki Zsuzsi a transzferfóliás díszítésekkel, Podoba Anita Brush&Go festéssel és új oktatónk Bedő Babett pedig csajos motívumokkal szögezte székükbe a körmösöket.  Oktatóink szalonra hangolt előadásokkal, kizárólag szalonhosszúságú körmökkel és a mindennapokban is kitűnően alkalmazható díszítésekkel kápráztatták el a látogatókat. 

 

 

A BBCup díjátadón a közönség együtt tapsolt a nyerteseknek, majd az első helyezett Tóth Edit bemutatóját is érdeklődve figyelték végig.

 Az előadások során bebizonyítottuk, hogy az új Brush & Go színes zseléket rendkívül sokrétűen fel tudjátok használni a szalonmunka során, akár a teljes köröm felületét befedhetitek vele, szabadszélt alakíthattok ki a zselé segítségével, de káprázatos díszítések is készíthetőek fixálást nem igénylő BB zselénk segítségével. Legújabb, minden eddiginél magasabb pigmenttartalmú Aqua-Art Aquarell festékünk is hatalmas sikert aratott, Anita egy gyönyörű - élethű pillangót és egy igazán friss nyári mintát  -egy málnát - festett modellje körmére.

 

 

A vásártérben a legnagyobb sikere a zselé - és porcelán tesztkészleteinknek volt -melyet igazán kedvező áron kínálunk, valamint az új nyári színekből is alig győztük a polcokat utántölteni.

 

 

Az előtérben a Tesztasztal nyitott tégelyeinél is nagy volt a tolongás, nem lehetett megunni a színes zselék és porcelánok csodálását és kevergetését, kezetekben csak egyre bővült a cetlire írt kívánságlista. A szomszédos workshop maximális kapacitás mellett működött, Békefiné Müller Georgina a látogatók által választott anyagokból és színekből épített körmöt, melyet a szomszéd asztalon Bedő Babett díszített, többek között a vadonatúj neon színű akrilfestékeinkkel. Diószegi Bea a színpadon is bemutatta a LadyLash-t és a termékcsalád új tagjait, illetve egész nap az előtérben zajló pilla workshop-on válaszolt az érdeklődők kérdéseire. 

 

 

 

Jó érzés volt látni, hogy lapozgatjátok katalógusunkat, szeretitek az új címlapokat, hiszen sokakat láttunk a belőlük készült plakátokkal a hónuk alatt. Az ajándék zselének mindenki nagyon örült, a kupont pedig biztos fel tudjátok majd használni vadonatúj oktatásaink valamelyikére.

 

 

Köszönjük hogy ennyien eljöttetek és ilyen érdeklődő és lelkes közönség voltatok. Büszkék vagyunk, hogy a BrillBird lányoknak fontos lépést tartani a trendekkel és folyamatosan fejlődni! Találkozunk az őszi Szalon Nails Premieren! :)

 :)