Hírek - Óriási hazai és nemzetközi BrillBird sikerek!


Bán Nikolett világbajnoki bronzérmes, Versenysikerek Szlovákiában, Sikeres kiállítás Olaszországban, Első hely a zágrábi a Beauty Days versenyen, Sikerek és győzelmek a Kézműves Kupán

 

Bán Nikolett világbajnoki bronzérmes

 


Hétvégén került megrendezésre Düsseldorfban a Világbajnokság, ahol Bán Niki Világbajnoki Bronzérmes lett. Niki így Kétszeres Olimpiai Bajnoki, Európa-bajnoki és Hétszeres Magyar Bajnoki címe mellé egy Világbajnoki Bronzérmet is szerzett. Szívből gratulálunk a gyönyörű eredményhez!
Tanuljatok az utóbbi idők egyik legnagyobb bajnokától, Niki továbbképzéseire az alábbi linken tudtok jelentkezni: http://www.brillbird.hu/ban-nikoletta-o5 

 

Versenysikerek Szlovákiában

 

 

BrillBird Slovákia sikeresen szerepelt legutóbbi kiállításukon! Rengeteg érdeklődő vette körül a BrillBird standot, két versenyző pedig dobogóra állhatott!
Beata Scholtzová II. helyezést ért el a profik között tip porcelán kategóriában és
Simona Kelemenová III. helyezett lett kezdő tip zselé kategóriában!Sikeres kiállítás Olaszországban

 Európa legnagyobb szépségipari kiállításán impozáns standdal, a BrillBird legfrissebb újdonságaival várta látogatóit Bologna-ban a BrillBird Italia. A BrillBird termékek állandó, kiemelkedően magas minősége, megbízhatósága és exkluzív dizájnja az olasz közönséget is elbűvölte. Gratulálunk a gyönyörű standhoz, mely rengeteg látogatót vonzott!


Első hely a zágrábi a Beauty Days versenyen

 

 

Március elején került megrendezésre Zágrábban a Beauty Days kiállítás és verseny. Kispál Luca - aki most először nemzetközi szinten is szerette volna magát megmérettetni - BrillBird színekben indulva első helyezést ért el zselé kategóriában. A verseny különlegességét és nehézségét az adta, hogy ebben az esetben nem a versenyző dönthetett, hogy melyik kezet szeretné lakkozni, hanem azt a bírák határozták meg a verseny vége előtt 30 perccel! Gratulálunk Luca, igazán büszkék vagyunk Rád!


Sikerek és győzelmek a Kézműves Kupán

 

 

A Kézműves Kupán is bizonyítottak BrillBird színekben versenyző kollégáink. A felnőttek között zselé kategóriában I. helyezést ért el Ielciu Izabella, II. helyezett lett Mester Edina. Gratulálunk mindkettőjüknek és természetesen Bán Nikoletta oktatónknak is, aki mindkét lány felkészítésében aktívan résztvett!