Hírek - 2022 kedvenc termékei


Elhoztuk Nektek 2022 legnagyobb kedvenceit! Kíváncsiak vagytok mely termékek kerültek az élvonalba?

 

 

Megmutatjuk, mely termékeink nyerték el legjobban tetszéseteket 2022-ben, 5 kategóriába sorolva!

Építő- és színes zselék

Építő zseléink közül 2022-ben nagy népszerűségnek örvendett a természetes, körömágy színű, töltéshez és építéshez egyaránt tökéletes, sűrű, Cover builder gélünk, illetve a valamivel sűrűbb, Icy builder gel, melyet a köttetés során felmerülő égető érzés elkerülésére alkottunk meg. Mindezek mellett építéshez és töltéshez is egyre többen választottátok a porcelán és a zselé legjobb tulajdonságainak ötvözésével kifejlesztett Future gel cover builder polygélünket.

Mintázáshoz, díszítéshez elsősorban a Brush&go 01 fehér és 20 ezüst, Glamour 2 arany és Glamour 1 ezüst színes zseléinket, Designer 1 fehér festőzselénket és rugalmas, fekete Spider gélünket emeltétek le a polcról az idei évben, de a 3D hatás eléréséhez a fehér Contour paint gel és a tökéletes francia véghez ajánlott French pasta gel sem maradt le a listáról.

 

Gél lakkok, erősítők, alapozó- és fedőfények

Az elmúlt évben Hypnotic gél lakkjaink közül a ragyogó ezüstös 142 és a mályvás 170 diamond árnyalatok, a latte 148, a finom rózsaszín 67 és az igazi piros 160 színek hódítottak.

A tartósság érdekében ajánlott Mani gél extra erősítő zseléink közül a latte white és a cover dark színek fogytak rohamosan, melyek nemcsak gél lakk alá, de akár gyönyörű színeik miatt önmagukban, vagy egy kis díszítéssel is jól mutatnak.

Az örökzöld Extra top fedőfényünk mellett sokak szívét meghódította a sötétebb és neon színekhez továbbfejlesztett Extra top no blue, mellyel biztosan elkerülhető a kékítő hatás.

 

Nailart

A strasszkövek kedvelői az SS3-SS10 méreteket összegyűjtő Crystal válogatást, az ezüst Mikro szórógyöngyöt,  illetve a rögzítésükhöz ajánlott Nailart glue gélt rakták a kosarukba. Nagy sláger volt idén a leheletvékony, fémes hatású Füstfólia box, valamint az igazgyöngy selymes fényét idéző Magic8 porunk. Extra csillogásért a kékes Dual flitter 4 és az arany díszítő flittereknek szavaztatok legtöbben bizalmat.

 

Fémeszközök, ecsetek

Az előkészítéshez 2022-ben a körömhöz és bőrhöz is kíméletes Gel&lac remover csiszolófejet, a kutikula megemelésére, a bőr eltávolítására és a sáncok tisztítására egyaránt alkalmas Cuticula pusher nail bit gyémánt csiszolófejet, a BB bőrvágó ollót, a cserélhető reszelő felületekhez használatos Fém reszelő magot és a profi orosz manikűrhöz ajánlott Bőrfeltolót találtátok a legjobbnak.

Az év ecsetjei pedig a vékony hegyű, díszítésekhez alkalmas „0”-s ecset, a tökéletesen éles mosolyvonalhoz ajánlott, természetes szőrű Smile line és „Gel 6” zselés ecsetek lettek.

 

Gépek, kellékek

A műkörömépítés fontos kellékei közül a Duplaszárnyú műkörmös sablon, a Gel tip – long coffin zselé műköröm tip, a Nail wipes törlőlapok, a Brill buffer és a Brill file 150/150-es közepes, zöld magos reszelők bizonyultak a kedvenceknek. Gépek tekintetében a Brill pro UVLED lámpának és a Uniq nail drill csiszológépnek szavaztatok bizalmat legtöbbet.

A kezek és körmök ápolása, kényeztetése és táplálása sem maradhat el, főleg a hidegebb időkben, amikor is a Bubblegum bőrtápláló olajat és az almáspite illatú Kéz- és lábápoló krémet hívtátok segítségül első helyen.