Hírek - Tartós gél lakkozás lépésről-lépésre


Az utóbbi időben egyre inkább teret hódít a gél lakkozás, egyre több korosztály viseli büszkén gyönyörű gél lakkos körmeit, hiszen egyszerre tartós és kényelmes.

Most röviden összefoglaljuk Neked a csodaszép, tartós gél lakkozás titkát lépésről-lépésre. Megmutatjuk, hogy lesznek 3-4 hétig tartósak a BrillBird gél lakkjai, és elégedettek a vendégeid. 

Kövesd részletes  útmutatónkat és 4 hét után is tökéletes, felpattogzás mentes körmökkel fognak visszatérni Hozzád.

1, A tökéletes gél lakkozás alapja a szép, tiszta manikűrben és a megfelelő előkészítésben rejlik. Első lépésként narancsfa pálcával vagy fém bőrfeltolóval a letapadt körömágyi bőr részeket finoman lazítsd fel.

2, Csiszológéppel végezd el a manikűrözést, ehhez válaszd a számodra legkényelmesebben használható és a vendég bőrének leginkább megfelelő csiszolófejeket. A frézerek legfontosabb tudnivalóról itt olvashatsz bővebben.

3, Bőrvágó ollóval távolítsd el a felesleges bőrt. Ehhez többféle ollót kínálunk, válaszd a száodra leginkább kézre állót: BB Bőrvágó ollóBőrvágó olló - ExtraPerfect Mani bőrvágó olló

4, Bufferrel finoman mattítsd, majd egy kis körömkefével portalanítsd a körömfelületet. Vidd fel a levegőn száradó Nail prep előkészítő folyadékot vagy használj Spray prep előkészítőt.

5, Ezután használd a szintén levegőn száradó Primer 2 tapadásközvetítőt. Figyelj rá, hogy ezután már ne érintsd meg a saját körmöd, hiszen visszazsírosíthatod a felületet és nem lesz megfelelő a tapadás.

6, Egy alapréteget /Hypnotic Gél Lakk BondMani Gel Extra, stb/ vigyél fel és köttesd UVLED lámpában 1 percig. Ügyelj rá, hogy az alapozó- és fedőrétegeket, valamint a színeket is vékony rétegben vidd fel. Alapozóinkat itt találjátok.

7, A választott színt vidd fel 1 rétegben majd köttesd. (UVLED lámpában 1,5 perc). Csodás Hypnotic gél lakkjainkért kattint ide.

8, Vidd fel a 2. réteg színt is /ha szükséges/, ezt is köttesd ki lámpában. (UVLED lámpában 1,5 perc)

9, Végül zárt fedőfénnyel /Extra top stb./ a körmöt és köttesd ki. (1 perc) Színezett- csillogós alap- és fedőfényeinket nézd meg itt.