Hírek - Precíziós manikűr fejek - Mi kell a tökéletes manikúrhöz?


Vegyük sorra a finom szemcsézetű gyémántporos manikűr fejeinket! Hiszen nem mindegy milyen mértékű elszarusodáshoz milyen erősségű frézert használunk. Nézzük meg mit mire ajánlunk:

Perfect Mani Nail bit:
Használd a manikűr első lépéseként, tolja a kutikulát, az egyenletes bőrfeltolást segíti, minden letapadt bőrt eltávolít a körömlemezről. Vége tompa, a sáncba mélyen nem használható!Cuticula pusher nail bit:
Hasas, rizsszem formája emeli a kutikulát, megnyitja a szarupárkányt. A bőr ki és hátrahajtására használható. Erős elszarusodás esetén kezdj ezzel.


Lifting diamond nail bit:
Kutikula emelését segítő fej, szemcsézete finomabb, mint a cuticula pusher nail bit, így a közepesen elszarusodott bőrökhöz használd a manikűr első lépéseként.


Skin protector dimond bit:
Nagyon vékony bőrökre kifejleszett fej és a gépi manikűr második lépéseként mélyre használható a sáncban minden bőrtipusnál.


Deep clean dimond bit:
A profi munkához! A legmélyebben használható fej, a legapróbb elszarusodásokat is eltávolítja. A manikűr utolsó előtti lépése.


Softener nail bit:
Gépi manikűr befejező frézere. Bőrvágás után a bőr finomítására szolgáló fej. Nagy mérete a gyorsabb, nagyobb felületű munkát segíti.


Perfect skin diamond nail bit:
Kis mérete lehetővé teszi, hogy a bőrt a köröm közelében is finomítsuk a bőrvágás után. Használható akár olló helyett is, de ez bőrtipus függő! A manikűr utolsó lépése