Hírek - Interjú Diószegi Bea professzionális kozmetikussal a LadyLash nemzetközi oktatójával


A LadyLash márka megújulása kapcsán beszélgettünk Diószegi Beával, aki a brand nemzetközi oktatója, mindemellett professzionális kozmetikus. Kérdeztük a kezdetekről, trendekről, kinek is ajánlott ez a szakma.

 

 

Mióta foglalkozol szempilla építéssel és oktatással?
Nyolc évvel ezelőtt építettem az első szempilla szettet, azóta folyamatosan figyelem és követem az új termékeket, technikákat. Oktatással 6 éve foglalkozom, azóta számos, a szakmájában sikeres szempilla stylist került ki  az oktatásaimról, akik azóta is gyönyörű pilla szettekkel örvendeztetik meg  a hölgyeket.

Hogyan választottad a LadyLash márkát? 
Szerencsés vagyok, a márka választott engem! Ungár Katalin, a LadyLash márkát forgalmazó BrillBird Europe Kft vezetője  ismerte a munkáimat és ő kért fel  négy évvel ezelőtt a LadyLash márka képviseletére. Megtiszteltetésnek éreztem és örülök, hogy folyamatosan részt vehetek az oktatások és termékek fejlesztésében, fotózásokon, a LadyLash katalógus összeállításában.

Kiknek ajánlod a LadyLash oktatásokat?
Ahhoz, hogy szempilla stylist válhasson valakiből, szükség van kozmetikus végzettségre. Azon belül minden kozmetikust szeretettel várok, hiszen a szempilla építés nagyszerű lehetőség, hogy új vendégeket vonzanak vagy a meglévőeknek új szolgáltatást kínáljanak vagy teljesen áttérjenek a szempillázásra. A szempillák iránti igény az utóbbi időben egyre nő és a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez még tovább fog fokozódni.

Milyen szempillás képzéseket tartasz?
Teljesen kezdőtől a profi szintig, mindenki megtalálja nálunk a számára megfelelőt. Klasszikus (egyszálas)  és  volume (többszálas) technikai képzéseink is vannak többféle tartalommal. A kiscsoportos képzésre törekszünk, a teljesen kezdő képzésünkre maximum 12 főt, a többi képzésünkre maximum 4 főt fogadunk. 

A képre kattintva a LadyLash alap és továbbképzésekhez jutttok:


 

A szempilla építésben is vannak trendek?
A mega volume pillaépítés és a Camellia pillaépítés hódít a szépülni vágyó hölgyek és a szempilla stylistok között. A mega volume a 7D-12D építést jelenti, képzésemen megmutatom ennek a speciális technikáját, kiemelve hogyan lehet esztétikusan, sérülés nélkül felhelyezni a pillaszálakat a természetes szálakra. A Camellia pillákkal az eddigi legtermészetesebb hatást lehet elérni, különlegessége az eltérő pillahosszokban rejlik, melyek követik a természetes pillák növekedési ciklusát.

A pillaépítés technikája is változik? 
A legújabb, külföldről hazába érkező irányzat a 3 szintes pillaépítés, ami szintén a természetességet követi és hangsúlyozza. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a felső pillasort függőlegesen három részre osztjuk és eltérő hosszúságú vagy ívű pillákat applikálunk rá, hogy a végeredmény  szép, egységes legyen. Természetesen ezt is megtanulhatják velem az oktatásokon.

A nálad végzett tanulókkal tartod a  kapcsolatot, mennyire formálódik közösség?
Minden oktatásomon bátorítom a tanulókat -legyen szó kezdőről vagy haladóról-, hogy a képzés után küldjenek a munkáikról fotót, szívesen megnézem őket és elmondom a véleményem, tanácsot adok és segítek. Számomra fontos ez a fajta személyesség, hogy tanulóinkat ne csupán az oklevéllel bocsássuk el, hanem tudják, hogy a képzésnek itt nincs vége, kereshetnek és küldhetnek képeket, melyekkel - ha hozzájárulnak- szívesen büszkélkedünk ladylash.hu facebook oldalunkon.  

 
További információk a LadyLash termékcsaládról, tanfolyamokról IDE kattintva elérhetők!