Hírek - Körmös gardrób tippek


Mi nők különösen sokat adunk a megjelenésünkre. Önkifejezésünk egyik módja, hogy külsőnkkel fejezzük ki belső tulajdonságainkat, egyéniségünket, ezen felül pedig ösztönösen vonzódunk a szép, szemet gyönyörködtető dolgokhoz. Nem csoda hát, hogy körmeinket is ékesítjük, mindennapi ékszerként viseljük, és különös gondot fordítunk rájuk. De hogyan illesszük ezt az ékszerünket a ruhatárunkhoz, vagy inkább a ruhatárunkat az ékszerünkhöz?

 
 
Azért, hogy öltözetünk és legújabb, tündöklő körömviseletünk összhangban legyen, két lehetőség is adott. Az egyik az, ha színben találjuk meg a közös pontot körmünk és kedvenc ruháink között. Nem csupán egyező, vagy nagyon hasonló színek kombinációjából juthatunk lenyűgöző eredményre, hanem ha belecsempészünk itt-ott kontrasztos színeket is a kompozícióba.
 
 
A másik lehetőség, ha a színeket figyelmen kívül hagyva a stílusok között keressük az egyezéseket. Ekkor a mintákat hozzuk összhangba, korszakok stílusjegyeit egyesítjük a lehengerlő összhang érdekében. De ide tartozik az is, ha a nail art anyag, amit használtunk megtalálható a körmeinken. (Például, ha körmeinken és ruháinkon is strasszok vannak, mindenképp feldobja megjelenésünket.)
 
 
Természetesen létezik ennek a két lehetőségnek a kombinációja is, mikor a szín és a stílus is egyezik ruhadarabjainkon és a körmeinken, de lássuk be ez a mindennapokban nem túl gyakran kivitelezhető.
 
 
Amit semmiképpen se tegyél:
 

   1.   Ne viselj túl sok, vagy nagyon feltűnő ékszert! (Nem csupán a túlzások miatt nem érdemes, de adott esetben eltereled a figyelmet gyönyörű körmödről, vagy akár ruhádról.)

   2.   Ne csak kontrasztos színeket kombinálj össze! (Mi is imádjuk a színeket, de akkor összhang helyett, a káosz lesz jellemző megjelenésedre, ki tudja majd eldönteni, hogy hirtelen hová nézzen rajtad, ha nem vezeted a tekintetét? ;) )

   3.   Ha a színeket össze is párosítottad, ne válassz teljesen eltérő mintákat! (Egyszerűen nem mutat jól egy piros kockás rakott szoknya egy piros pöttyös körömmel.)

   4.   Ne legyen rajtad túl sok féle anyag! (Például ne egy strasszos bársonyruhát vegyél fel, ha a körmeid cukorka hatással és Liquid metállal készültek.)