Hírek - Kispál Luca: A versenyek hívogató világa


Minden jó körmös egyben versenyző is: a mindennapokban folyamatosan versenyzik önmagával – minden vendégnél keményen dolgozik és hozza az elvárt színvonalat, majd igyekszik a következő alkalmakkor is mindig egyre és egyre magasabb mércét megugrani. Adottak azonban olyan rendezvények, ahol nem saját magunkkal, hanem más körmösökkel versenghetünk egy-egy szakmai területen.

 

Versenyek

Körmös versenyekből alapvetően két típust különböztethetünk meg: a műköröm építő és a díszítő versenyeket. Léteznek már olyan összetettkategóriákis, amikben mindkét területen kiemelkedő teljesítményt várnak el tőlünk, de egyre elterjedtebbek hazánkban is a géllakk versenyek. Ilyen műkörmös versenyekről legkönnyebben az interneten tájékozódhatsz, vagy keress fel tapasztalt versenyzőket, oktatókat, akik tudnak segíteni neked a legmegfelelőbb verseny megkeresésében.

 

Mi szívesen támogatunk! Versenyezz velünk! Bővebb információért keresd fel Miklósi Klaudiát a következő e-mail címen: marketing@brillbird.hu.

Az építő versenyeken adott idő alatt egy klasszikus, francia köröm szett elkészítése a feladat, általában szögletes, „kocka” formában. Nehezítésként néhány körmöt piros lakkal is át kell kenni. A díszítő kategóriákban egy előre megadott témát kell minél kifejezőbben, extrémebben, egyedibb módon megjeleníteni.

 

A siker receptje nagyon egyszerű!

A hozzávalók: 

1. Végy egy nagy adag bátorságot és határozd el magad; 

2. Válassz magadnak kiváló minőségű műkörmös alapanyagokat

3. Végül adj hozzá egy gondos és lelkes oktatót! 

A verseny pontos részleteit a verseny kiírásában találod – ez sokszor bonyolultnak és nehezen értelmezhetőnek tűnhet. Az oktatók segítenek neked a megértésben és a teljes felkészülésben. Olyan patrónust keress magadnak, aki nemcsak szakmai tudását adja át, hanem támogat a rögös úton, és „fogja a kezed” a nehéz pillanatokban is.

+1 hozzávaló: Nemcsak „mestert”, hanem alapanyagot is gondosan kell választani! Én 4 évvel ezelőtt azért a Brillbird termékei mellett tettem le a voksomat, mert nemcsak a szalonmunka során könnyíti meg a dolgomat. A nagy választékból mindenki megtalálhatja a számára legkönnyebben kezelhető anyagot, amelyik majd a versenyen a „keze alá dolgozik” és ezzel hatalmas előnyhöz juttatja az indulót.

 

A kiváló oktatók, a szuper alapanyagok a Brillbirdnél már megvannak – már csak a te elhatározásodra és kitartásodra van szükség a sikerhez! Gyere, tartozz te is a versenyzők közé!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kíváncsi vagy Luca életpályájára? Elolvashatod IDE KATTINTVA .

 

 

Luca műkörmös munkáit megnézheted IDE KATTINTVA .