Hírek - Magic Light és Magic Diamond zselék


A Magic termékcsaládunk -ahogyan a neve is sejteti-, a megszokottól eltérőt, valami egyedit tud nyújtani. Mindkét anyagcsoportra jellemző a káprázat, a ragyogás, egy olyan varázserő, amely minden nőben megvan. A Magic Light és Magic Diamond termékek ihletője is a nagybetűs NŐ volt.

Magic Light Gel: Teljesen új, egyedülálló hatás

A BrillBird újdonsága a különleges, egyedi körmök kedvelőinek. Színes zselénk két visszafogott, kisebb, illaetve nagyobb csillámú változatban érhető el. Használható akár a teljes köröm fedésére, illetve a szabadszél kialakításához. Nappal egy visszafogott, csillámos körömmel jelenhet meg a vendégünk, de este, éjszaka minden szem az ő körmére fog szegeződni.

 

MAGIC LIGHT ZSELÉNK SÖTÉTBEN FOSZFORESZKÁL, VILÁGÍT, ÍGY IGAZI BÁLKIRÁLYNŐVÉ VÁLHAT VISELŐJE.

Használat előtt minden esetben fel kell keverni!

BB tipp: A még különlegesebb hatás érdekében Brush&Go zselével mintát festhetsz a felületére, mely sötétben nem foszforeszkál, azaz a köröm mintája is előtűnik.

 

 

 

 

MAGIC Diamond Gel- Mágikus Csillogás

Az új Magic Diamond zselé a színes zselék új generációja.

KÜLÖNBÖZŐ SZÍNJÁTSZÓCSILLÁMAINAK KÖSZÖNHETŐEN KÁPRÁZATOSAN CSILLOGÓ, A SZÍNÉT VÁLTOZTATÓ, MÁGIKUS KÖRMÖKET KÉSZÍTHETSZ. 

Alkalmazd rövidebb körmű vendégeidnél a teljes köröm fedésére, de elbűvölheted a hosszabb körmökért rajongó vendégeidet is, amennyiben a szabadszélt Magic Diamond zseléből alakítod ki. Nincs szükség extra díszítésre, a speciális csillogó hatás csak úgy vonza a tekintetet!