Itt a BrillBirdnél nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati okatatásra, hogy tanulóink kiválóan megállják a helyüket a munka világában és mindig a minőséget képviseljék. Oktatóink örömmel dolgoznak a tanulni vágyókkal, segítenek ahol tudnak, időt és energiát nem kímélve. Tanulóink és ők együtt ünnepelték a mostani sikeres vizsgát is.

Támogatjuk a tehetségeket! A nálunk végzett tanulók a versenyeken is kitűnő eredményekkel végeznek, a szakma élvonalában kezdhetik pályafutásukat. Legutóbb például Pototzky Zsófi sikereinek örülhettünk. 

Júniustól újra indulnak OKJ-s csoportjaink:

Félintenzív kurzusaink hétfő és szerdai napokon (2016.06.06-tól), valamint kedd és csütörtöki napokon (2016.06.07-től) indulnak. Kézápoló és műkörömépítő végzettségedet pedig már 5 hónap múlva birtokba veheted. Lehetőséget nyújtunk azoknak is arra, hogy megszerezzék ezt a csodás és kreatív szakmát, akik a hét folyamán már dolgoznak így hétvégi csoportot is indítunk számukra (2016.06.11-től).

Szuperintenzív kurzusunk pedig arra szolgál, ha már nagyon türelmetlenül várod, hogy megkapd bizonyítványod, 2 hónap alatt szerezheted meg végzettséged Nálunk. Hétfőtől-péntekig tanulhatsz oktatóinktól 2016.06.20-tól. Ha kreatív vagy, szeretsz emberekkel foglalkozni, ha kézügyességed szeretnéd kamatoztatni, vagy ha egy nem hétköznapi munkalégkörre vágysz, akkor nálunk a helyed! Legyél Te is a BrillBird család tagja!

Bemeneti feltétel:

- Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség

  vagy iskolai előképzettség hiányában

- Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek (saját üzemorvoshoz a beutalót mi adjuk)

Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001235/2015

Jelentkezés: itt!

Regisztrációs díj:

9000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)
 
FONTOS!!!! – Regisztrációs díjat kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a regisztrációs díj befizetése, melynek összege: 9000 Ft. A regisztrációs díjat befizetheted személyesen az üzletben /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted.
A JELENTKEZŐKET A REGISZTRÁCIÓS DÍJ BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.