Milyen stílusú köröm illik az egyéniségedhez?
 
Legtöbb esetben a körmeink díszítésével az egyéniségünket, önmagunkat is igyekszünk kifejezni. Az öltözködés mellett igen fontos kifejezési forma körmeink ékesítése is. Nincs ez másként a hírességeknél, így az ő példájukon keresztül mutatok be néhány lehetőséget álmaid körmére.
 
Az elegancia és Adele
 
Ha a finoman visszafogott, klasszikusan elegáns stílus áll hozzád közelebb, remekül illenek hozzád a hosszabb formák és a pasztellszínek, akár Adele angol énekesnőhöz. Könnyed minták, csillogó, mégis szolid felületek rabja, aki ezt a rendkívül nőies stílust képviseli.
 
Adele és az elegancia
 
 
Merész, akár Lady Gaga
 
Ha bármi belefér, csak feltűnő legyen, akkor a te stílusod is olyan extrém és vadító, akár Lady Gaga amerikai énekesnőé. Erőteljes színek, minták és díszítések jellemzik ezen irányzat képviselőit. Bármilyen ötletre, újdonságra nyitott vagy, lételemed a rivaldafény.
 
Merész, akár Lady Gaga
 
A romantika és Lana del Rey
 
Ha folyton a tökéletességet keresed, a természet és az élet csodái nap, mint nap lenyűgöznek, nem tudsz élni szeretet és szerelem nélkül, akkor te reménytelenül romantikus vagy, akárcsak Lana del Rey énekesnő. Pezsdítő, vidám színek, virágos, természet közeli, tartalommal bíró minták fejezik ki személyiségedet.
 
A Romantika és Lana del Rey
 
Vagány, mint Rihanna
 
Neonfények, arany, fekete színek, csillogás illenek az olyan bevállalós csajokhoz, mint az amerikai énekesnő, Rihanna.  Ha te is bírod az egzotikus mintákat és formákat, ezeket a vagány körmöket ajánljuk Neked.
 
Vagány, mint Rihanna