Most akciósan beszerezheted!

 

- A fordulatszámot fokozatmentesen tudd állítani,

- a csiszológép legyen gyorstokmányos, hiszen a fejeket így egy mozdulattal tudod cserélni,

- a kézi egység legyen könnyű, hiszen ha túl nehéz, és nagyon sokat dolgozol vele, akár ínhüvelygyulladás is kialakulhat,

- a forgásirány változtathatóság is fontos kritérium, hiszen annak, aki balkezes pont ellenkező irányú forgás szükséges a kényelmes és biztonságos használathoz,

- a géptesten található apró kis mélyedések kialakítása a különböző csiszolófejek átlátható és kényelmes tárolására ad lehetőséget. 

A géphez tartozó lábpedál pedig már extra tartozéknak számit.

 

 

 

A Brillbird csiszológépei (Expert Drill csiszológép, Brill Drill High-Tech csiszológép) az itt felsorolt összes jó tulajdonsággal rendelkeznek.

 

 

Nem vagy biztos a csiszológépes tudásodban? Szeretnéd telejs mértékben kihasználni a funkciókat? Akkor várlak a következő képzésemre:

GYORSASÁG TRÉNING- MŰKÖRÖMTÖLTÉS ÉS CSISZOLÓGÉP HASZNÁLAT, VALAMINT MINDENNAPI TRÜKKÖK TIPPEK


 

+ még egy gondolat, ami nem elhanyagolható: a külföldi internetes oldalakon vásárolt csiszológépek lehet, hogy első ránézésre olcsóbbnak tűnnek , de gondoljunk bele abba is, hogy egy esetleges meghibásodás esetén nehezen tudjuk a cserét megoldani, sőt sokszor lehetetlen a gép garanciális javítása.

A Brillbird szaküzletben, vagy a viszonteladóknál vásárolt gépek meghibásodása esetén a cég műszerésze végzi a szakszerű javítást, szervizelést, és sok esetben a javítás idejére még cserekészüléket is biztosítanak.

 

A következő videóban megnézheted, hogyan használom a gyakorlatban az én gépemet:

 

VIDEO :) Lesd el Zsuzsitól a Vivid jégfóliás beépítés titkait, és lepd meg vendégedet a videóban tanultakkal! Zsuzsi megmutatja azt is, hogyan gyorsíthatod fel mindennapi munkádat az új Expert Drill csiszológéppel! Gyere el Zsuzsi továbbképzéseire ➡ http://www.brillbird.hu/lakatos-zsuzsanna-o3

Posted by BrillBird on 2015. június 10.

 

 


 


 

 

Olvastad már előző cikkemet? (A képre kattintva megteheted.)

Ajánlom figyelmedbe:

3 APRÓ KIS TRÜKK A KEDVENC ZSELÉMMEL