Mi is volt a CÉL? AZ, HOGY A RÉSZTVEVŐ KÖRMÖSÖK PROFI KÖRMÖSKÉNT TÉRJENEK HAZA!

 

1. NAP: Ismerkedés, ráhangolódás

Megismerkedtünk egymással, majd egy rövidebb technikai képzést tartottunk a lányoknak. Sablonoztunk, és „összebarátkoztattuk” a résztvevőket a mumussal, a porcelán anyaggal, ami szerintem elég hatásosnak bizonyult. 

A nap végén, a munka után mindig csapatjátékkokal készültünk azért, hogy még jobban összekovácsoljuk a lányokat. Az első nap estéjén a csapatinduló megfogalmazása és az üvegdíszítés volt a feladat. Mi, oktatók már itt láttuk azt, hogy egy nagyon belevaló, kreatív, szorgos és ügyes csapattal lesz a héten dolgunk.

 

 

Oktatás közben a BrillBird körömtáborában. :) Tanulj tőlem➡ :) http://www.brillbird.hu/ban-nikoletta-o5 A szalon mandula...

Posted by Bán Niki, BrillBird oktató - Brillant Kereskedés on 2015. július 17.

 

2. NAP: Porcelán, technikai nap

Az első építő napot frissen és tudásra szomjazva várta mindenki. A porceláné volt a főszerep, ahogyan rá is készültünk az előző napon, ami hatalmas segítség volt a Csajoknak. Azt gondolom, hogy minden résztvevő saját várakozásait felülmúlta és gyönyörű munkák születtek. Az esti vizsgára pedig teljesen megtáltosodtak a lányok. Gyönyörű munkák születtek. Annak ellenére h a csapat kb 80%a nem is használja ezt az anyag csoportot. Egy apró vágyam volt, hogy ezt lássa mindenki es merje kipróbálni használni:)

 

3. NAP: Zselés, technikai nap

Nagy lendülettel fogtunk a zselés napnak is. A munka feszített tempóban ment egész héten, hiszen rengeteg tudást át szerettünk volna adni a tanulóknak. Hatalmas meglepetésünkre sokan visszasírták a porcelánt, ami azt bizonyítja, hogy mégsem olyan nagy mumus az a porcelán.

Persze a folyamatos segítségnyújtás, bemutatók itt sem maradtak eredmény nélkül. A munkák közti szünetekben pedig a megérdemelt, bőséges és ínycsiklandozó lakomák vártak. A nap véget mi, oktatók próbáltuk feldobni a mára már a Facebook-on is elterjedt „Nézését meg a járását…” című nótával, cigánylányoknak beöltözve. A siker és a taps nem maradt el, innen már csak pár lépés vezetett az asztal tetejére. 

Igaz hosszú es fárasztó napokon voltunk túl, de ezek a kis rögtönzött bulik feltöltötték es lelazították a tábor lakóit.

 

Tegnap egy kis mókaval készültünk a lányoknak a NailCamp-ben és fergeteges buli kerekedett. :D A BrillBird oktatói cigá...

Posted by Bán Niki, BrillBird oktató - Brillant Kereskedés on 2015. július 16.

 

4. NAP: Díszítő oktatás

Az utolsó előtti napra megérkeztek díszítő oktatóink is, hogy tudásokkal és zsenialitásukkal elkápráztassák a lányokat, és mindent megtanítsanak nekik. Feszült figyelem és kitartó munka jellemezte ezt a napot is. A díszítést is körüljárták, szinte minden technikából kaptak egy kis ízelítőt. A vizsga pedig ezen a napon sem maradt el. Az oktatóknak itt sem volt könnyű dolguk: hosszú percekig elemezték a lányok munkáit, hogy igazságos értékelés születhessen. 

Az utolsó este révén a záró csapatfeladat KARAOKE volt. Hogy bátorítsunk mindenkit, mi oktatók kezdtük a dalolást, ami meg is hozta a kellő hangulatot:  a táborozók egyre bátrabban és vidámabban kezdtek énekelni – hajnalig tartó záróbuli kerekedett. 

 

5. NAP: Díszítések és búcsúzás

Fáradtan, de lelkesen vágott neki mindenki az utolsó napnak. Díszítések, bemutatók és végül egy búcsú ebéd után az ünnepélyes eredményhirdetéssel zártuk a NailCamp-et. A mindennapi munkának és vizsgáknak tétje volt, méghozzá a MESTER OKLEVÉL.

A MESTER SZINT-et elérni nem volt egyszerű, hiszen ahhoz, hogy valaki BrillBird körmösmesterré válhasson, a vizsgánként elérhető pontszámok 90%-át meg kellett szereznie.

 

BrillBird NailCamp MESTEREK:

1. Balogh Évi (1,5 éve végezte el a BrillBird OKJ-t.)

2. Berta Éva Judit

3. Szilágyi Enikő

 

Szívből gratulálok a lányoknak a MESTER címekhez, és különös szeretettel gondolok minden résztvevőre, hiszen rengeteg tudással gazdagodtak a NailCamp-ben és hatalmasat fejlődtek. Biztos vagyok abban is, hogy majd a szalonmunka során veszi mindenki észre a fejlődést - a munka egyre szebb es tökéletesebb lesz. Rossz volt elválni a csajoktól, nagyon jó volt ilyen lelkes csapattal együtt dolgozni.

Oktatóként fantasztikus érzés az, amikor átadhatod tudásod a fejlődni akaró körmösöknek és csillogó, hálás tekintetek figyelik minden mozdulatodat. Nagyon remélem, hogy a legközelebbi NailCamp-en rengeteg ismerős és új arccal fogunk találkozni.

Köszönöm lányok a figyelmeteket és a kitartó munkátokat. Addig is ne feledjétek: TANULNI, TANULNI, TANULNI! Találkozunk továbbképzéseimen, ahová szeretettel várlak továbbra is benneteket!

 

Jövőre is találkozunk!