Csatlakozz hozzánk egy különleges online rendezvényen, amely 9:00 és 23:00 óra között lesz elérhető a BrillBird mobilalkalmazásban és a brillbird.hu/nailspremiere weboldalon.

A rendezvény során 6 lenyűgöző előadást tekinthetsz meg oktatóinktól és nagyköveteinktől, akik bevezetnek minket az újdonságok világába.

Ráadásul minden termékünkre 15% kedvezményt biztosítunk ezen a napon. Minden rendelés mellé egy ajándékcsomagot is adunk, amely két darab tavaszi újdonság termékmintát tartalmaz, így könnyedén kipróbálhatod az új trendeket. Emellett a vásárlás végösszegének 10%-át kredit formájában jóváírjuk a fiókodban, ami azt jelenti, hogy minél többet vásárolsz, annál több visszatérítést kapsz!

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy elsőként ismerhesd meg és szerezhesd be a legújabb termékeinket, illetve juss hozzá akár kedvenc termékeidhez is, most akciós áron!

ITT tudod követni a rendezvényt!

 

Milyen előadásokkal készültünk?

Balogh Évi: Dupla mosolyvonalas épített köröm az új Future Gel-ekkel és Latte Flake zselével.

Kispál Luca: Unikornis körmök az új Future Gel Latte Extra-val és egy gyönyörű mentás krómporral.

Kochné Máder Jenny: Gel tipes köröm a legújabb Mermaid és dekor Hypnotic színekkel.

Kovács Era: Erősített géllakk technika a Rubber Gel Base&Color Gel-el, díszítve az új Cat Eye géllakokkal.

Morvai Regi: Szikrázóan csillogó csoda: az új Starlight Chrome Flakes használata a Color Top white újdonságunkkal vegyítve.

Juhász-Fehér Laura: Különleges márvány technika az új Brush&Go színekkel.

 

 

Az alábbi promóciók csak és kizárólag a rendezvény ideje alatt elérhetőek 2024.04.07. 09:00-23:00 között.

Akció: MINDEN termékünkre 15% kedvezmény jár! A kedvezmény más promócióval nem vonható össze. Kivételt képeznek a márciusi készletkisöprés termékei, az áprilisi havi akció termékei, a vásárlási utalvány és az újdonság termékek.

Surprise box: Minden rendelés mellé 2 ajándék újdonság termékmintát adunk ajándékba.

Visszatérítés: Minél többet rendelsz, annál többet kapsz vissza! Hogy hálánkat ne csak szavakkal fejezzük ki, hanem tettekkel is: a rendelésed értékének 10%-át jóváírjuk levásárolható kreditekként a fiókodban!

Ezt az összeget a webshopunkban és az applikációban is automatikusan levonjuk a következő rendelésed végösszegéből, amennyiben 2024. április 30-ig rendelsz tőlünk!

A számla kiállítását követően a számla végösszegének 10 százalékát írjuk jóvá kredit formájában, a szállítási és kezelési költségek nélkül felhasználható egyenlegként. Ezt a következő vásárlásnál automatikusan levonjunk a vásárlás összegéből, amennyiben a vásárlás összege meghaladja a kredit értékét. Felhasználható krediteket a számla kiállítását követően személyes felületeden tudod megtekinteni, amelyeket legkésőbb 2024. április 30-ig tudsz felhasználni az applikációban és a webshopban.