BrillBird Referenciaszalon Program

 

Képviseld Te is a minőséget, légy a BrillBird csapat tagja!

Tovább a regisztrációhoz>>

Európa szerte, sőt Ausztráliában is, több és több szakember hirdeti büszkén, hogy a Brilbird csapat tagja. A BrillBird műköröm alapanyag felhasználóinak a tábora napról napra nő, hiszem a minőségi körmösök minőségi műköröm alapanyagot keresnek, hogy vendégeiknek is a maximumot tudják nyújtani. 


Célunk volt egy olyan műköröm alapanyag márka létrehozása, amely nem csak minőségében exluzív és kiváló, de elérhető is marad.
Egyre több műkörmös szakember szeretne tökéleteset alkotni, minőséget képviselni vendégeik felé és értesülni a legújabb műköröm trendekről és követni is azokat. Egyre többen szeretnének a BrillBird csapatához tartozni. Ha minket választasz legyen szó akár műköröm építő zseléről, műköröm porcelánról vagy gél lakkról biztos lehetsz benne, hogy a legújabb innovációkat megtalálod nálunk.

 

A programhoz való csatlakozás feltételei:

- Legalább 2 BrillBird műkörmös továbbképzés elvégzése (BB oklevéllel igazolható).
- A szalonban használt műköröm alapanyagok (műköröm zselé, műköröm porcelán, zselés lakk - gél lakk) legalább 80%-a BrillBird kell, hogy legyen.
- A referenciaszalonban dolgozó műkörmös szakember vállalja, hogy félévente legalább egy BB műkörmös továbbképzésen részt vesz 

Amit a szalonprogram résztvevőitől elvárunk:

- Kiemelten magas szintű, színvonalas szolgáltatás a vendégeiknek.

- Igényes környezet, a vendégek kedves, udvarias kiszolgálása.

- Fejlődésre, ismeretek bővítésére való törekvés.

- Amennyiben a program résztvevője műkörmös versenyen indul, kívánatos a BrillBird anyagok használata és BrillBird poló viselése az eredményhirdetéseken.

 

Ne feledd, hogy a feltételek teljesülését tudnod kell igazolni, és a regisztrációd az aláírt jelentkezési lap beküldésével válik véglegessé.

 

- Rendszeres fényképfeltöltés a www.brillbird.hu oldalra, illetve fotók megjelentetése a facebookon (a fotókat az office@brillbird.hu címre várjuk), javasolt BB termék megjelenítése a fotókon.

Amit a BrillBird nyújt a szalonprogram résztvevőinek:

 További előnyök:

 - Megjelenést biztosítunk honlapunkon, szerkeszthető felülettel, képfeltöltési funkcióval!

 - Belépéskor ajándékcsomag jár, ami tartalmaz 1db exkluzív táblát, amelyet elhelyezhetsz üzletedben; 4 db általad választott posztert, 3 db BrillBird tollat

 A szalonprogramhoz csatalkozottak elfogadják, hogy a BrillBird képviselője a fenti feltételek meglétét bármikor ellenőrizheti. Hiányosság esetén első lépésként figyelmeztetést küld, második lépésként az elvárásoknak nem megfelelő szalon kizárható a szalonprogramból.

Aki magáénak érzi a Brillbird szellemiségét; elkötelezett az igényes, minőségi és professzionális alkotás és a megalkuvást nem tűrő fejlődés mellett, csatlakozhat Referenciaszalon Programunkhoz, amely számos előnyt, kedvezményt  foglal magába.

  A programhoz csatlakozó szakemberek ismérvei: precízen-tökéletesen megépített körmök, elegáns szalon-megjelenés, a vendégek igényeinek megfelelő díszítési technikák ismerete, kedves-udvarias kiszolgálás, a legújabb trendek–technikák ismerete. Elvárjuk, hogy a szalonprogram résztvevőiről is – akárcsak a BrillBirdről – legelőször az elegancia és minőség szavak jussanak a vendégek eszébe, ezt a program résztvevőinek is célkitűzésüknek kell tekinteniük. A programba jelentkezni a regisztrációs lap kitöltésével lehet, melyet megtalálsz Ó utcai üzletünkben, illetve viszonteladóinknál.

Képviseld Te is a minőséget, légy a BrillBird csapat tagja!

Tovább a regisztrációhoz>>
    

A programba jelentkezni, valamint érdeklődni az alábbi elérhetőségeken is tudsz:

Oktatóközpont:
1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogon közelében)
Tel.: 06-30 / 462 - 2276 
Email: oktatas@brillbird.hu