Hírek - Magyar Nemzeti Műkörömépítő Bajnokság - BrillBird sikerek


A szakma napjaként emlegetett Magyar Nemzeti Műkörömépítő Bajnokságon idén is sok olyan eredmény született, amire igazán büszkék vagyunk!

Nagy a tétje a versenynek, hiszen a MAGYAR BAJNOKI cím: minden kategóriában (kezdő, haladó, profi) elinduló versenyzők közül, legalább min. 2 versenyszámban legjobb dobogós helyezettet és a legtöbb összpontszámot eléri, az lesz a MAGYAR BAJNOK, és a nyereménye a 2018-as londoni Nailympia-ra 1 nevezési díj és a repülőjegy.
 
Nagyon örülünk, hogy több volt OKJ-s tanulónk is kiváló helyezést ért el!
 
Báder Dóra 
 
Gel&Lac kezdő kategória 1.hely 
Pink&White épített zselé szintén kezdő 2.hely
 
Első segítő-felkészítője Majoros Ági volt, akivel az alapokat vették át. Majd konkrétan a versenyre Móréné Kovács Nikoletta készítette fel, akivel folyamatosan kapcsolatban volt és segített Dórának a verseny felkészülésben. 
 

Mikita Adrienn
 
Pink and White t. Porcelán 2.helyezet 
Pink and White t. Zselé 3.helyezet 
 
 
Harkai Petra 

Pink&White kezdő kategóriában 4. helyezett lett úgy, hogy friss végzős OKJ-s tanulónk.
 
Felkészítette Bán Nikoletta oktatónk, de Petra nagyon sokat gyakorolt egyedül és éppen csak lecsúszott a dobogóról. Elmondása szerint most nem is a helyezés volt a lényeg, minél több tapasztalatot szeretne szerezni, és már tervezi a következő versenyen való részvételt is.
 
 
Sáránszky Anitának Mikó Krisztina OKJ-s oktatónk segített a felkészülésben, nagyon szép eredményekkel végzett a versenyen:
 
Tip box 2. hely
Gél lakk 3. hely
 
 
Nagyon gratulálunk az eredményekhez, hiszen rengeteg munkátok, gyakorlásotok van ezekben a díjakban! Csak így tovább, sok sikert kívánunk a további versenyekhez, élményekhez!