Hírek - A GUM GEL „gumizselé” – Mire használjuk?


Nagyon sokan nem is ismerik ezt a kiváló tulajdonsággal rendelkező GUM zselét. Amelyet, főként a gél lakkos vendégek körmeinek tartós elkészítése céljából érdemes használni.

 

Rugalmas anyagának köszönhetően, mint ahogy a neve is sugallja (gumi zselé) teljesen képes felvenni a puha korom mozgását. Mikor már nem elég a MANI GEL, de nem szeretne a vendég kimondottan zselés vagy porcelános körmöt, akkor a GUM GEL egy vékony rétegben használva tökéletes tartást ad majd az elkészített gél lakkos körömnek. 

A gumizselével nincs többet lepattanó gél lakkl! Amit viszont fontos itt megjegyezni, hogy a GUM GEL használatával már nem lesz oldható a gél lakk.

Az anyag lágysága illetve rugalmassága miatt nem használjuk építésre, mivel, nem hajlítható! Hosszabb körmök töltésnél is inkább keményebb építő anyagot ajánlanék: Iron Gel, Hard Gel, Icy Gel). 

Elkészítés /használat menete

1. Előkészítés (mattítás, előkészítő anyagok) 2. Bond Gel 3. Gum Gel (vékony réteg) ajánlott 6-os ecset 4. Fixálás, majd finom felület igazítás 5. Gél lakk szín 2 rétegben 6. Bármelyik gél lakk fedő használata (Extra Top, Hypnotic Top, Mani Gel Top.

Kiválóan megköt UV illetve LED lámpában egyaránt. Kötési idő kb. 1,5-2perc.

Tipp: a plusz anyaghasználatért többletköltséget számolj vendégeknek! Sikeres gél lakkozást!

Bán Niki továbbképzéseire ITT tudtok jelentkezni!