Hírek - Tavaszi-nyári körömtrendek


Színek-színek-színek! Talán még sosem voltak ennyire bátrak a divatházak, mint az idei szezonban. Nem véletlen, hogy már évek óta harsány színeket választ a Pantone az év színének: 2017-ben a Greenery zöld, idén pedig az Ultra Violet lett a befutó, ami egy igazán különleges lila, de semmiképp sem visszafogott.

A kifutón látható divatot, mint tudjuk érdemes elosztani párral, lefelezni és akkor kapunk egy hordható street fashiont, azaz utcai divatot. Ugyanez érvényes a körmökre is, imádjuk a vagány hosszú körmöket bemutatni, amit megkövetel a műkörmös szakma. De ami az igazi kihívás, hogy ezt egy hordható, bárki számára elfogadható letisztultabb designbe tudjuk prezentálni. 

Vigyázz, KÉZ RAJT! Jöjjenek az idei 2018-as tavasz-nyári műköröm trendek! 
 
 

Pasztell-neon színek

 
Ez már alapból egy nagyon különleges párosítás, hogy lehet egy szín pasztell és neon is egyben? A Brush&Go zseléink tökéletes példák erre. Kiválasztottuk a legkedveltebb neon színeket és gyönyörű pasztell hatást kaptak, így még inkább passzolnak a napsütötte bőrhöz és igazán jól lehet kombinálni elegáns díszítéssel: Swarovski kövekkel, Crystal Pixie-vel és NailArt Dost kiegészítőkkel. Így nem lesz túl kirívó az irodába, de jól passzol majd a hétvégéken a bikinihez a strandon a vendégek körme. 
 
Technikai tipp: A Brush&Go zselék alá mindig szükséges egy közvetítő anyag: Mani Gel&Lac vagy zselés műköröm vagy porcelán, Future Gel, c-ívvel. Fixálásmentes extra gyors zselék, melyek egy rétegben is kiválóan fednek. Használható teljes felületre, díszítésekhez vagy beépítve. 
 

 

Domináns harsány színek + Matt hatás

Az idei kollekcióval debütált a Hypnotic Gel&Lac családban két különleges szín, ami már most a körmösök és vendégeik kedvence lett. A Hypnotic 92-es árnyalat egy extra zöld szín, ami se neonnak, se pasztellnek nem mondható, egy gyönyörű természetes zöld szín.
A másik nagy kedvenc pedig a Hypnotic 93-as királykék árnyalat, idézve a BrillBird körmöket: „IGAZI KÉK” szín, amit nagyon lehet szeretni és változatosan felhasználni. 

Matt hatás keverve fényessel, az idei év egyik különleges kombinációja a matt és fényes felületek keverése, ebben pedig segítség az új Matt Extra Top. 
 
Technikai tipp: új fejlesztésű, tartósabb alap (Hypnotic Gel&Lac Bond) + garantáltan kopás- és sárgulásmentes fedőfény. 
 
 

Mi a helyzet a klasszikus francia körmökkel?

 
Szépek, különlegesek, de az idei trend kicsit többet követel az egyszerű francia körmöknél. Hogy lesz így kompatibilis mondjuk az irodai dress code-ddal? Erre megoldás az új White Chrome por, ami már egy kis csavart visz a sima francia körmökbe, vagy az új Sun Dust díszítők, amiket lehet alkalmazni akár a holdacskához, vagy a Designer Gélekkel egy kis minta egy-egy körömre is igazán elegánssá teszi.
 
 
 
 
 

Melegszínek a melegidőben 

 
Egyre divatosabbak az időtálló színek, melyeket egész évben bátran viselhetsz. Három új árnyalatunk díszítőkkel kombinálva vagy önmagukban is tökéletes körmöket eredményeznek. Próbáld ki a Brush&Go Gel&Lac marsalás árnyalatit: GOGL 83-84-85. 
 
Technikai tipp: könnyen oldható, fixálásmentes, tökéletes fedést biztosító gél lakkok. 
 
 

 

Effektek, színváltó színek

 
A nyár akkor bohóság, még több bevállalóság, ilyenek az ÚJ CATEYE macskaszem effekt gél lakkok, amelyek mágnes hatására egy különleges fénycsóvát képeznek. Az utóbbi idők egyik trendszíne a Russian Gold mellett egy gyönyörű Emerald zöld és egy kihagyhatatlan csajos Pink árnyalatban is elérhető.
 
 
Technikai tipp: A mágnest mindig felülről, kissé átlósan, egészen közel tegyük a köröm fölé. A mágnesezéshez 10 másodpercig tartsuk mozdulatlanul a köröm felett a mágnest, majd függőlegesen, fölfelé emeljük el a körömtől.
Thermo gél lakko és zselék
 
Színváltó zselés lakkok, amelyek 31°C-on látványosan színt váltanak. Így több színt kapnak a vendégek egy alkalommal és ráadásul még egy különleges hatással is gazdagodnak.
 
Magic Night Top – Nyári koncertek, fesztiválokra S
ötétben világító fedőfényünk! Fixálásmentes, rugalmas, oldható. A foszforpigmentek magas száma miatt minimálisan megváltoztathatja az alatta lévő réteg színét. 
 
Technikai tipp:  Kötési idő: kombinált lámpában 60 másodperc, UV lámpában 2-3 perc alatt megköt
 
 

3D hatás divatban

 
Sosem voltak ennyire szépen kivitelezhetők a 3D minták, ugyanis korábban a porcelánok adtak lehetőséget arra, hogy a felületből kimagasló mintákat hozhassanak létre a műkörmösök. Ám, a gyors száradás, főleg a nyári időszakban lerövidítette a minták megformálásának idejét, így nem mindig járt sikerrel a haladóbb szintű műkörmös se. DE! Az utóbbi években egyre több zselés 3D-s anyag került ki, ami a 2018-as tavaszi-nyári szezonra igazán kicsúcsosodott. 
 
Megjelentek az új CONTOUR PAINT GEL kontúr zselé, ami vékony és vastag kontúrvonalak megfestéséhez, valamint 3D hatású kontúrozáshoz is használható. 
 
3D Forming 9 gyönyörű színnel, nagyon sűrű, szagtalan, korlátlan ideig formázható. 
Technikai tipp:  Cleaneres ecsettel lehet a legvékonyabbra lapítani, végül díszítőtű segítségével kialakítani benne a kívánt mintát.
 
Új színekben jelent meg a DESIGNER GEL termékcsalád is: szilva, zöld, baby pink, barna. Amivel könnyedén festhetők minták: extrapigmentáltak, fixálásmentesek, tökéletes kiegészítői a 3D mintáknak. 
 
 
 
Szívesen továbbképzenéd magad? Te is újabb és újabb mintákat szeretnél mutatni vendégeidnek? Nézz körül http://www.brillbird.hu/mukorom-video videó galériánkban!