Hírek - Milyen lámpát vegyünk a szalonba? Marton Bettina írása


Az utóbbi időkben rengeteg szakemberben felmerül a kérdés az UV lámpák kapcsán. Mi köztük a különbség, melyik mit és mit nem köt meg, melyik éri meg a legjobban hosszútávon. Összegyűjtöttem pár infót nektek, a könnyebb döntés érdekében.

 

 

VOGUE LÁMPA

 

Először is nem mindegy, hogy ki, mennyit használja a lámpát. Még csak tanulja a szakmát és gyakorolgat vagy már napi 10-12 órát dolgozik naponta.

 

Ha az első közé tartozol, akkor egyenlőre teljesen elég lehet egy Vouge lámpa, de azt mindenképpen javaslom, hogy a sima UV csöveket, cseréld ki LED-re (Fontos, hogy vásárlás előtt tájékozódj, hogy a választott LED cső ehhez a lámpatípushoz tartozik e). Gyorsabban és "alaposabban" köt meg ezáltal az anyag, így elkerülheted pl. gellac ráncosodását.

 


Ha már nagy vendégkörrel rendelkező körmös vagy én mindenképpen az ELEGANT vagy BRILL PRO UVLED lámpát javaslom. Ezek professzionális használatra vannak tervezve és minden oldalról kötik az anyagot megelőzve így az anyag elfolyását vagy annak nem megfelelő kötését. 

 

Fontos azonban tudni, hogy a gyors szalonmunkához, a pigmentált anyagokhoz és gellacokhoz a sima UV cső már nem elég. Biztos találkoztatok már ráncos gél lakkal vagy reszelés közben kibuggyanó pigmentált zselével (pl. fekete). Ez mind a gyenge csövektől van. Ezért fontos, hogy legalább kombinált lámpával dolgozzunk a szalonban (2UV+2LED cső).

Ha már kombinált a lámpánk sajnos akkor is előfordulhat, hogy bizonyos anyagokat nem vagy csak nagyon lassan köt meg. Ezekről vásárlás előtt mindig tájékozódni kell! 

 

 

 

 

Többek között ezért is nagy kedvencem a BRILL PRO LÁMPA


Ez a lámpa, MINDEN anyagot megköt! Szuper kialakítása van, mély, de mégis k is helyet foglal.  Az alja levehető így könnyen tisztítható, és pedikűrhöz is használható. Lassú kötés funkciójával ( 120s-low heat) nincs töb bé égetés az építőzseléknél. Szenzoros, így csak akkor világít, ha a kéz a lámpában van. Külön bekapcsolható, ha folyamatos világítást szeretnénk. Ventillátoros (nagyon halk), ami hűti a ledeket (növelve azok élettartamát), illetve csökkenti a hőérzetet.  

 

A lényeg, bárhogy is döntetek,

ezekben a lámpákban nem fogtok csalódni! 

Lámpák a webáruházban ITT elérhetők!