Hírek - 12+1 ajándéktipp műkörmösöknek


A karácsonyi ajándékok kiválasztása sokszor még szeretteink körében is fejtörést okozhat. Szeretnénk személyeset, hasznosat, de legfőképp olyat ajándékozni, ami kifejezi szeretetünket a másik iránt. Ezzel az összeállítással meg szeretnék könnyíteni a dolgotokat, tippeket adva mit is lehet ajándékozni műkörmösöknek vagy, akiket rabul ejtett a körmök világa.

Mindenki szeretne biztosra menni ajándékának sikerességében, persze ez az átadás pillanatáig nem derül ki. Bár sokszor még akkor sem, hiszen gondoljunk csak bele hányszor mutattunk mi magunk is mosolyt, amikor személyiségünkhöz nagyon nem passzoló ajándékot kaptunk, legalább egyszer ez mindenkivel megesik. Annak érdekében, hogy ezt elkerüljük, érdemes néhány pontot figyelembe venni, hogy ne csak kedvességből, hanem tényleg őszinte öröm üljön ki ajándékozottunk arcára az ünnepekkor.

Random 3 tipp

- Gondoljunk csak vissza a célzásokra, de sokszor az ember nem is direkt elszólja magát mire is vágyik igazán, érdemes ezeket figyelni főleg ebben az időszakban.

- Minden ember életében vannak olyan tárgyak, eszközök, bármi, ami nagyon tetszik neki, nem is drága, de mégsem költene rá, amolyan: minek dobjak ki erre pénzt? Ezek tökéletesek ajándéknak, hiszen biztosra tudjuk, hogy az illető nagyon vágyik rá, mégsem venné meg magának.

- Vannak olyan helyzetek, amikor érdemes biztosra menni, például, amikor nincs ötletünk, ekkor kérdezzük meg szerettünket, hogy mire is vágyik igazán, sokszor ez célravezetőbb, vagy ha kupont ajándékozunk és ő maga eldönteheti mit vesz belőle. Esetleg ilyenkor egy kis apróságot érdemes belecsempészni a csomagba, ami meglepetésként szolgál. 

Brush&Go Gel&Lac kezdőkészlet 

Gél lakk készítés otthon könnyedén, 20 perc alatt, kreatív szeretteinknek is tökéletes ajándék, akik szeretik otthon elkészíteni manikűrjüket, de valami tartósabbra vágynak. Illetve a körmös szakma iránt érdeklődőknek is jó kezdet, hogy el tudják dönteni, hogy van-e hozzá kézügyességük. A képre kattintva eléritek a webáruházban a terméket.

Ajándékozz szakmát

OKJ-S tanfolyamaink mind kiscsoportosak, gyakorlatorientáltak, így a siker garantált! A nálunk végzett tanulók a versenyeken kitűnő eredményekkel végeznek, a szakma élvonalában kezdhetik pályafutásukat. A tehetséges tanulóinkat ösztöndíjprogrammal is támogatjuk! A képre kattintva eléritek a webáruházban a terméket.

Határidőnapló 2017

Vidám, virágos határidőnapló csatos borítóval, nem csak körmösöknek hasznos ajándék, azoknak, akik terveznek és szeretik látni, hogy alakul a hetük, adott esetben hónapjuk. A képre kattintva eléritek a webáruházban a terméket.

Ajándék kártya

Bízd az ajándékozottadra a választást, BrillBird ajándék kártyákkal nem lőhetsz mellé, ha nem vagyunk biztosak benne mire is vágyik szeretttünk, inkább menjünk biztosra. A képre kattintva eléritek a webáruházban a terméket.

Műkörmös pólók

BrillBird kényelmes pamutpólók körmösöknek, körömlakk mániásoknak. A képre kattintva eléritek a webáruházban a terméket.

Tanfolyam ajándékba

Ha igazán hasznosat szeretnél ajándékozni, akkor válassz szerettednek/barátnődnek egy díszítő vagy építő tanfolyamot. Ha pedig az ismerődeid körében van, akit érdekel ez a szakma OKJ-s tanfolyamunkat is tudjuk masnival díszíteni, hogy be kerülhessen a karácsonyfa alá. A képre kattintva eléritek a webáruházban a terméket.

Bőrápoló olaj

Szezonális illatokban, hatékonyan ápolja a kiszáradt bőrfelületeket a körömágynál, nem csak műkörmösöknek a szalonmunkához ajánlott. A képre kattintva eléritek a webáruházban a terméket.

Coffee Love porcelán készlet

Porcis körmösöknek ajánlott ajándék, Cappuccino, forró csoki, vanília - ki ne vágyna ezekre egy hideg őszi/téli napokon. A képre kattintva eléritek a webáruházban a terméket.

Zselé alapkészlet

Gel Basic Kit zselé alapkészlet, elegáns csomagolás, több színben, kíváló ajándék kezdő műkörmösöknek. A képre kattintva eléritek a webáruházban a terméket.

French Gel&Lac készlet

Mindig divatos púderszínű gél lakkok, elegáns csomagolású készletben. A képre kattintva eléritek a webáruházban a terméket.

Crystal Pixie - Ékszer a körmökön 

Fent beszéltünk arról, hogy vannak olyan dolgok, amik tetszenek az embernek, de nem venné meg magának. A Crystal Pixie igazán különleges ajándék lehet, akár a műkörmösöknek vendégeknek, akik vihetik magukkal a szalonba is. A képre kattintva eléritek a webáruházban a terméket.

BB Creme Gloss táska

Praktikus kistáska elegáns krém színben. A belsejében két bárhova helyezhető tér elosztó segít rendet tartani és a borulást meggátolni. A külső felén tündöklő csillám hatással. A képre kattintva eléritek a webáruházban a terméket.

Műkörmös fényképalbum

Készíts referencianyagot kedvenc műkörmösöd, barátnőd munkáiból, amit akár a vendégei esetleges várakozás esetén lapozgatni tudnak, inspriációt adva nekik, hogy milyen legyen az új körmük. A képre kattintva eléritek a webáruházban a terméket.