Hírek - 3 apró kis trükk a kedvenc zselémmel!


Lakatos Zsuzsi, a BrillBird közkedvelt oktatója egy olyan anyag titkaiba avat be, ami a te mindennapjaidból sem hiányozhat! A C03 Color Gel egy sokoldalúan használható, színes zselék csoportjába tartozó lágy anyag, melyet 3 munkafolyamathoz is használok!


 

Szeretettel várlak a továbbképzéseimre, ahol az összes műkörmös titkomat elárulom és megtanítom Neked! MEGNÉZEM ZSUZSI TOVÁBBKÉPZÉSEIT!

 

Tippjeim a következők:

 

1. Üveghatás 

A C03 zselével nagyon egyszerűen készíthetünk üveghatású színeket. Bármelyik Color Gel-t belágyíthatjuk vele, és azonnal egy szép, üveghatású,színes zselé áll a rendelkezésünkre!

 


2. Beépítésekhez is kiválóan használható 

Az összes díszt, csipkét ezzel helyezem be a köröm felületébe. A zselé lágyságának köszönhetően nagyon szépen elterül a beépíthető díszek között, ráadásul tökéletesen eloszlik még a nagyobb opál szemcsék között is.

 

 

3. Tökéletes állag elérése 

Biztosan nektek is lapul a fiók mélyén néhány brill zselé, ami az évek során kicsit besűrűsödött. Ez esetben is a C03 zselé a megoldás! Keverjetek bele egy–két spatulányit ebből a lágy, színtelen zseléből és újra megfelelő állagú, könnyen használható lesz.


 

VIDEÓ! C3 zselét használtam a vivid jégfólia behelyezéséhez is! Nézd meg Te is a C03 zselé működését a gyakorlatban!

 

 

+ Zsuzsi Tipp: Továbbképzéseimről folyamatosan értesülhetsz a BrillBird Továbbképzések Facebook oldalon!