Hírek - Bán Niki - Swarovski csillogás a körmökön


Tündöklés és ragyogás jellemzi az elkövetkezendő időszakot, hiszen lassan itt a tavasz vége, és megkezdődik a várva várt, igazi napsütéses nyár! Ilyenkor a csillogás a mindenünk: csillogó testápolókkal kenegetjük bőrünket, gyönyörű szájfénnyel frissítjük sminkünket, köves bizsukkal dobjuk fel outfit-ünket. Miért ne csillogtatnánk meg körmeinket is?

 


 

Örök kérdés és dilemma: hogyan tegyük fel az ékszereket díszítésként a körmökre úgy, hogy azok fent is maradjanak a következő töltésig?

Az a tapasztalatom, hogy ecsetes műköröm ragasztóval (Brush on Glue) lehet legjobban rögzíteni a köveket a felülethez!

 

 
Kövek felhelyezése

Tökéletesen portalanítom a műkörmöt a formára reszelés, és a porcelán finomító használata után. Majd ezután előveszem a „kedvences” fiókomból a Brush on Glue-t A kövek helyét megjelölve, pöttyözök ragasztóval, és egy narancsfapálca segítségével felhelyezem a köveket. 

Ügyelj Te is arra, hogy ne használj túl sok ragasztót, mert a ragasztóból párolgó gőz megmattíthatja a szépen csillogó Swarovski köveket! 

Miután felragasztottam az ékszereket jöhet a Brill Top Gel.  Nagyon fontos szabály az, hogy a kövekre nem húzhatunk a fényzseléből, mivel elveszíthetik csillogásukat, de ha egy vékony ecsettel körbekenjük a köveket, úgy biztosabb tapadást érhetünk el!

 

 

Niki Tipp: Egy másik lehetséges alternatíva lehet az, hogy a fényzselébe rakjuk a köveket, majd pár pillanatra lámpába helyezzük a kezet, és újra körbe húzzuk fényzselével az előzőekben leírtak alapján!

Bármely kérdéssel keress fel bátran, találkozunk továbbképzéseimen! NIKI TANFOLYAMAI

 

 

 

 

Olvasd el Niki előző cikkét is a Led Lámpákról!

MINDEN, AMIT A LED LÁMPÁKRÓL TUDNI KELL!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nézd meg Niki legújabb SBS-ét is, melyben egy menyasszonyi körmöt mutat be lépésről lépésre!

BÁN NIKI - FRANCIA MANDULA KÖRÖM MENYASSZONYOKNAK