Hírek - Celeb Nails - Beszélgetés Bencsik Tamarával


A BrillBird ügyvezetője – Ungár Katalin kérdezi a cég arcát Bencsik Tamarát az általa kedvelt és szívesen viselt műköröm formákról és színekről U.K: Tamara! Gratulálok a Szépségkirálynő választáson Kökény Attilával előadott duettedhez . Gyönyörű volt a ruhád és mindenki láthatta, hogy elegáns műkörmöt viseltél. B.T.: Mint énekesnő nagy hangsúlyt fektetek a megjelenésemre. Rengetegszer fotóznak mikrofonnal a kézben, így nem engedhetem meg magamnak, hogy a körmeim ne legyenek ápoltak, elegánsak vagy akár extravagánsak. Erre a rendezvényre egy feltűnő körömmel érkeztem. A mai műköröm divatnak megfelelően neon rózsaszín és neon sárga épített pipe műkörmeim voltak, a gyűrűsujjamon telis tele csillogó kövekkel.

U.K: Említetted, hogy pipe körmeid voltak. Ennyire tisztában van a körömformák elnevezéseivel? Van esetleg kedvenc formád?

B.T.: Igen. (mosolyog Tamara) Amióta a BrillBird arca vagyok rengeteg fotózáson, step by step fotózáson vettem részt, így sokat tanultam a körömépítésről, a körömformákról. Elmondhatom, hogy a létező összes formát lehetőségem volt már kipróbálni, de igazán kedvencet nem tudok megemlíteni. Azt hiszem rólam elmondható, hogy sohasem láthatnak ugyanolyan körömmel. Szeretem a gel&lacokat, a pipe körmöt is kedvelem, mert igazán nőies és kényelmes forma, ahogy a mandula is.

U.K.: Te magad szoktad eldönteni, hogy milyen körmöt szeretnél, vagy rábízod a döntést a körmös szakemberre?

B.T.: Őszintén szólva legtöbbször konkrét elképzeléssel érkezem.  Igazi Rihanna rajongó vagyok. Nem csak a munkásságát, a dalait szeretem, hanem a stílusa is tetszik. Ő is sokszor visel extravagáns körmöket, így tőle is szoktam ötletet meríteni. A legutóbbi körmömet is egy általa viselt köröm ihlette, hüvely és kisujján azonos színt viselt, a többi körme pedig teljesen eltérő színűre volt festve. Én is, ahogy ő szeretem a kontrasztokat, volt már brilliánsan csillogó fekete körmöm fehér mintával, de az idei nyárra szinte mindig neon színű zselét vagy gel&lacot választottam. Imádom a csillogást, így szinte mindig található a körmömön strassz illetve – ennek a nevét is megjegyeztem – vivid jégfólia vagy opál. Egy nőnek mindig ragyognia, tündökölnie kell.

U.K.: Valóban az idei nyár slágere a neon szín illetve a koral – narancsos szín. Mennyire befolyásolják az általad viselt körmöket az évszakok?

B.T.: Sokkal inkább alkalmakhoz választok körmöt, mint évszakokhoz. Télen is szeretem felhívni a körmeimre a figyelmet. Mint említettem nagy kedvencem a fekete szín, ezt akár nyáron is szívesen viselem, azonban elképzelhető az is, hogy télen valami élénk színű körömmel láthattok, de a csillogás soha sem fog elmaradni. Amennyiben egy különleges alkalomra vagyok hivatalos esetleg egy nagyobb fellépés előtt állok, akkor ugyanakkora szerepet kap az alkalomhoz illő köröm megválasztása, mint a ruhám kiválasztása.

Úgy érzem a műkörmös szakma valamelyest hasonlít az énekléshez, ahogy én egy-egy szép dallal tudok jókedved csalni az arcokra, úgy tudnak a műkörmös szakemberek is  önbizalmat, eleganciát ajándékozni vendégeiknek.