Fotózz akár egy profi!

Már megszokhattátok, hogy színötletekkel, mintákkal próbáljuk folyamatosan segíteni a munkátokat. Most ettől egy kicsit messzebb megyünk és hoztunk Nektek egy szuper összeállítást körömfotózás témában. Szebbnél-szebb alkotásokat látunk minden nap, de időnként előfordul, hogy a az elkészült fotó nem adja vissza az...

Áremelés kommunikációja a vendégeknek - Ti írtátok!

Heti témánk volt a BrillBird közösségben az árak emelése. Gyakori téma ez körmösök között, hiszen senki sem szeretné elveszíteni vendégeit, viszont, ahogy az alapanyag árak emelkednek, minél több továbbképzésen vesz részt egy műkörmös, előbb-utóbb meg kell, hogy mutatkozzon árban is.

Mit ajándékozzunk műkörmösnek? Kispál Luca írása

Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a szépségipar és bizony egyre több szakember dolgozik kézápoló-műkörömépítőként. Sokak számára ez könnyű szakmának tűnik, hiszen mi, körmösök, ugye egész nap csak üldögélünk, lakkozgatunk, csevegünk... vagy mégsem?

A GUM GEL „gumizselé” – Mire használjuk?

Nagyon sokan nem is ismerik ezt a kiváló tulajdonsággal rendelkező GUM zselét. Amelyet, főként a gél lakkos vendégek körmeinek tartós elkészítése céljából érdemes használni.

Magyar Nemzeti Műkörömépítő Bajnokság - BrillBird sikerek

A szakma napjaként emlegetett Magyar Nemzeti Műkörömépítő Bajnokságon idén is sok olyan eredmény született, amire igazán büszkék vagyunk!