Pototzky Zsófia - Műköröm tanfolyam oktató

Pototzky Zsófia - műköröm tanfolyam oktató

Titulus: Kétszeres olimpiai arany és ezüstérmes bajnok, Brillbird szalonköröm verseny extrém kategória 3. helyezett, többszörös különdíjas, magyar bajnok


 

 A Brillbirdnél végeztem 2016-ban. Tanulói státuszom alatt 2015-ben megszereztem az első aranyérmemet, ami után nem volt megállás, majd 2017-ben ezüstéremmel lettem gazdagabb. Rengeteg továbbképzésen és versenyfelkészítőn vagyok már túl. 2018-ban olimpiai bajnokként jöhettem haza 4 éremmel a nyakamban, ami mai napig felfoghatatlan számomra.  Napi szinten dolgozok szalonban, így sok tapasztalatot és segítséget tudok nyújtani a mindennapi szalonmunkához a tanulóknak. 

Elért eredményeim:

2015 MOSZI magyar bajnokság tanuló kategória 1. Hely

2016 Beauty tanuló kategória, magyar kupa 2. Hely

Többszörös Brillbird Szalonköröm verseny különdíj 

2018. Brillbird tavaszköszöntő szalonköröm verseny extrém kategória 3. Hely

2018 Nailympia London :

-díszítő 1. Hely

- szalon köröm 1. Hely

- porcelán kategória 2. Hely

- stiletto 2. Hely

- kétszeres olimpiai arany és ezüstérmes bajnos

- Brillbird szalonköröm verseny extrém kategória 3. helyezett

- többszörös különdíjas, magyar bajnok

Pototzky Zsófia műkörmös tanfolyamai:

Rapid refill training

Megtanuljuk a csiszológép helyes használatát, átvesszük a csiszolófejek közti különbségeket, mit mire használj. Átbeszéljük az esetleges elcsúszásokat, felmerülő problémákat. Ezzel a képzéssel gyorsítani tudod a szalonmunkádat, levegősödésmentes, tartós körmöket készíthetsz!

Felkészítés a szalonmunkára-Pototzky Zsófia

Kedző vagy újra kezdő vagy? Akkor ez a tanfolyam neked ajánlott. Átvesszük az alap zselés technikákat (4), amik a szalonmunka során elengedhetetlenek, megbeszéljük a felmerülő problémákat. Gyorsan elkészíthető díszítéseket is tanulunk, hogy még magabiztosabban vághass bele a munkába

Roses

Az egyik legkedveltebb díszítési motívum a rózsa. Számtalan módon kerülhet bele díszítéseink közé, ezen a tanfolyamon a realisztikus ábrázolást sajátíthatod el zselés festéssel.

Különböző technikák 1 nap alatt

Megismerkedünk 7 díszítési technikával, amik a legnépszerűbbek a vendégek körében. Gyorsan elkészíthető, könnyen elsajátítható, látványos motívumokkal várlak szeretettel.

Mesebeli hercegnők

Te is szereted a hercegnőket? Megmutatom Nektek, hogyan is kell nekiállni egy arcnak, így megkönnyítve a bonyolultabb arcfestés alapjait. Átvesszük a színes zselék közti különbséget, színkeverést, kicsit árnyékolunk, kontúrozunk.

Indamix

Gyors, látványos, modern szalonminták inda motívumokkal és egy kis geometriával. Megmutatom az ombre technikát függőlegesen és vízszintesen (akár 3 színből), indákat festünk,használunk géllakkokat, zseléket, egyéb díszítő kellékeket. Kezdőknek is ajánlom!