Hírek - Ajándékcsomagok


Keresed a megfelelő ajándékot? Megismerkednél a körmözés világával? Segítünk megtalálni a megfelelő alapnyagokat a sikeres kezdéshez!

 

Egy szuper újítással készültünk neked! Ha nem tudod, hogy a gél lakkokat eszik vagy isszák, vagy mit jelent az, hogy "építik" a körmöket, akkor a legjobb helyen jársz! 

Készítettünk Neked webáruházunkban egy "ajándékcsomagok" nevezetű mappát, ezen belül pedig különböző kategóriákat (pl. Gél lakk kezdőszett - mini), melyeknél egy-egy témában találsz ajánlott alapanyagokat. Az egyes kategóriák nem kész ajándékcsomagot jelentenek, hanem te magad tudod kiválasztani a felkínált termékekből, hogy mit szeretnél beszerezni, de persze érdemes a teljes felkészültséghez az adott témában ajánlott összes anyagra lecsapni.

 

Ápolt kezek

Kezeinket nap mint nap érik megpróbáltatások, így nagyon fontos, hogy mindig tápláljuk őket krémekkel és olajokkal. A szép kezekért ajánljuk figyelmedbe szuper körömlakkjainkat, akár egy merészebb, örök kedvenc pirosat, vagy éppen egy visszafogott rózsaszínt. A tökéletes lakkozás alapja, hogy jól előkészítsük a körmeinket, vagyis a bőrfeltoló-kaparó eszközünk egyik végével feltoljuk a körömre ránőtt bőrt, majd a másik végével óvatosan rásegítsünk a makacsabb letapadt részeknél. A megtisztított körömfelületre ezután jöhet a 2 in 1 alapozó és fedőlakk. A körömlakkozás menete úgy néz ki, hogy az alap rétegre visszük fel a színt 1 vagy két rétegben, majd erre még egy 2 in 1 fedőlakkot kenünk a tartósság érdekében. 

 

Gél lakk kezdőszett - mini

A gél lakkozáshoz ajánljuk figyelmedbe egy korábbi cikkünket, melyben lépésről lépésre megmutatjuk a tökéletes gél lakk elkészítésének folyamatát, ezt ITT tekintheted meg!

Díszítésként egy-egy rövid videóban megtanulhatod a metal line sticker használatát ITT, illetve a strasszkő felrakást is  ITT .

 

Gél lakk kezdőszett - midi

A gél lakkozásban nagyon sok lehetőség rejlik, csupán a kreativitás szabhat határt. Ezt a kategóriát az extrákat kedvelőknek ajánljuk figyelmébe, akiknek az előző kategóriában elérhető cikk és videók mellé még elhoztunk egy matricázást bemutató videót is ITT.

 

Must have gél lakk színek

Legkedveltebb, legdivatosabb és minden alkalomra tökéletes gél lakkjainkból állítottunk össze nektek egy kis ajnlót eben a kategóriában.

 

Körömépítés start

A körömépítéshez többféle anyagot is felhasználhatsz, de érdemes a Future gél polygélünkkel próbálkozni, hiszen sok előnye között szerepel, hogy gyors, precíz munkát tudsz egyszerűen véghezvinni úgy, hogy az eredmény tartós és gyönyörű legyen. Ehhez az egyik Nails Premieres videónkban kaphatsz szuper tanácsokat, melyet ITT tekinthetsz meg.

 

Must have körömdíszítők

A körömdíszítők használata mindig is kérdéseket vetett fel nemcsak a kezdők, de még a körmösök fejében is. Az alábbi termékekre kattintva láthatod, hogy mire érdemes figyelni:

Strasszkő / formakő + Nailart glue gel + Strasszkő felszedő ceruza

Szórógyöngy  + Nailart glue gel

Nailrart dots

Dízsítő flitter

3D háromszög

Magic porok

Körömmatrica

Füstfólia