Hírek - Black Friday 2022


2022.november 25-27. között 10-70% kedvezményekkel vár a BrillBird a 2022-es Black Friday alkalmából!

 

Szuper akcióink az appon keresztül is érvényesek, így egyszerűbben és gyorsabban le tudod adni rendelésed. Az appot letöltheted az App store  és Google Play áruházakból, hogy bárhol el tudd intézni a bevásárlást.

Az átláthatóság érdekében a webáruházban a Black Friday menüpontra kattintva további kategóriákba soroltuk be akciós termékeinket az átláthatóság érdekében. 

Az akciók 2022.november 25-én reggel 6 órától lesznek elérhetőek. Egyszerűen csak válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket, majd ami nagyon fontos, hogy többször is ellenőrizd le a kosarad tartalmát, mielőtt rendelnél. A Black Friday kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható, így 2022.november 25-27. között törzsvásárlói pontokat és kuponkódot nem tudsz majd beváltani, azonban minden vásárlás után megszerzett törzsvásárlói pont jóváírásra kerül majd.

Tarts velünk Ünnepi Nails Premier online rendezvényünkön is ITT 27-e vasárnap! Kivételesen az itt bemutatott újdonságok már 25-én pénteken is elérhetőek lesznek online a webáruházunkban a Black Friday örömére!

Ne feledkezz meg novemberi akciónkról sem, kedvezményes termékeinket ITT tekintheted meg!