Hírek - Ünnepi Nails Premier 2022


Tartsatok velünk ünnepi Nails Premierünkön a színvonalas előadásokért, szuper akciókért és ajándékokért!

Szeretettel várunk 2022.11.27-én 10:00-tól INGYENES online szakmai napunkon, ahol megismerkedhettek téli újdonságainkkal és használatukkal, melyet oktatóink mutatnak be Nektek!

 

Első előadónk 10:00 - 11:00 a műkörömépítés egyik legnagyobb mai trendjével, a beépített hatással készül Nektek. Vajon milyen lehet, ha ezt ötvözzük egy közkedvelt márványmintával? Kárpáti Orsi ennek a kombinációnak egy csillogó, ünnepi változatával fog elkápráztatni Titeket.

11:00 - 12:00 Bedő Babett karácsonyi cukiságokat varázsol majd Nektek, aquarell festéssel, nyomdával, matricákkal és gyönyörű ünnepi csillám-, króm és mirror porokkal. Hiszen a ragyogásból karácsonykor sosem elég!

Azoknak, akiket nem fog meg egy piros, zöld vagy arany színű köröm, 12:00 - 13:00 Balogh Évi megmutatja, hogy lehet egy mindig sláger elegáns francia épített körmöt ünnepi extrákkal feldobni.

Végül 13:00 - 14:00 Marton Bettina koronázza meg eseményünket elképesztő téli mintáival, melyeket a szalonban is imádni fognak vendégeitek. Oktatónk híres a furfangos mintáiról, melyekről folyamatában sokszor gondolhatjuk, hogy kész van, de Ő mindig tud csavarni egyet rajta. Most sem lesz ez másképp, ünnepi kiadásban!

 

ITT tudtok majd csatlkozni eseményünkhöz!

 

Ne feledkezzetek meg szuper akcióinkról sem! Ezen kívül minden rendeléshez 2 ajándékkal is meglepünk Titeket!