Hírek - BrillBird BB Cup III. - A végzet asszonya


Elérkezett az ideje, hogy meghirdessük a BB CUP díszítő verseny harmadik fordulóját melynek választott témája A VÉGZET ASSZONYA.

 

 

BB CUP

Internetes Nail Art verseny

KIMAGASLÓ DÍJAZÁSSAL

FEMME FATALE – A VÉGZET ASSZONYA

 

 

Hatalmas sikert aratott és rendkívül népszerű volt a BB CUP díszítő verseny első illetve második fordulója. A győztesek egyedülállóan magas díjazásban részesültek, volt, akiből azóta BB oktató lett, voltak akik különdíjban részesültek, plakát készült a munkájukból és több pályamű is helyet kapott a 2012-es BrillBird Nagykatalógusban. Gratulálunk mégegyszer minden egyes pályázónak.

 

Elérkezett az ideje, hogy meghirdessük a verseny következőfordulóját.

 

A BrillBird szó mára egyet jelent az eleganciával, a minőséggel, az igényes nőies megjelenéssel.Mondhatnánk azt is, hogy célunk, hogy minden egyes nőt gyönyörűvé varázsolhassunk – általatok – és kihozhassuk belőle az igazi nőt, FEMME FATALE –t azaz a VÉGZET ASSZONYÁT.

 

A verseny témája: FEMME FATALE – A VÉGZET ASSZONYA

 

Szárnyaljon a fantáziátok! A végzet asszonya mindenkinek mást és mást testesít meg. Van aki egy erős-férfias, domináns hölgyre asszociál, van aki előtt egy szexi – cicás csaj jelenik meg, van aki a „dögre” – az ördög párjára gondol elsőként. Kíváncsian várjuk Ti mit alkottok a témakörben, nektek milyen az a bizonyos hölgy, milyen körmöket visel.

 A részletes versenykiírást, a nyereményeket, követelményeket, szabályzatot az alábbi linkre kattintva tekinthetitek meg:

 

http://www.brillbird.hu/bbcup3/ 

https://www.facebook.com/BrillBirdHungary

 

 

.