Hírek - Nalympia 2022


Az elmúlt két évben a műkörmös versenyek is áttértek az online térbe. Átalakultak a versenyszabályok, új nevezési számok jöttek létre, amik alkalmasak az online pontozási rendszerhez. Nagy hangsúlyt kaptak a plakát fotók, a gél-lakkok, pedikűrök, marketingkártyák, a fantázia körmök, amikhez óriási kreativitás kell. Egy online versenyre fotókat és videókat küldenek be a versenyzők, és talán ezért nehezebb is, hiszen egy élő versenyen nincs lehetőséged visszanézni minden nevezőt, itt viszont a képeket folyamatosan össze lehet hasonlítani, és megtalálni minden apró hibát, vagy plusz pontot.

A Nalympia online második alakalommal volt megrendezve, ahol számos magyar versenyző ért el dobogós helyezést.


A Nalympia online magával hozott egy új kategóriát. A versenyzők tudásuk és eredményeik szerint divíziókba vannak sorolva.
 Divisio 1 – kezdő
 Diviso 2 – oktatók
Divisio 3 – akik már nyertek bárhol aranyérmet.
 Ezt megkoronázta a Divisio 4 kategória amiben kizárólag azok indulhatnak akiknek legalább 5 nemzetközi aranyérme van, így a  top bajnokok között lehet versenyezni.

 Ebben a kategóriában indult Majoros Ágnes oktatónk, aki már 6 éve a Brillbird márka büszke képviselője.

Ági második helyezést ért el Diviso 4-es kategóriában, ahol 5 különböző körömformát kellett készítenie, ahol még az is meg volt határozva, hogy melyik köröm legyen díszes és melyik francia.

-Edge

-Razor

-Lipstick

-Stiletto

-Orosz mandula


" A versenyzés a legjobb dolog egy szakmában, megkapni olyanok elismerését akik ugyanazt csinálják mit te hatalmas dolog. Vannak pillanatok, amikor úgy érzem el vagyok fáradva, ketté szakadok, és azt gondolom elég nem versenyzek tovább, hiszen hatalmas energiát felemészt, nagyon sok időt rá kell áldozni, és ha új dolgokban próbálod ki magad, ott nagy a félelem, hogy nem érsz el eredményt. Hiszen minden versenynek meg van a maga szabálya, elvárása. De amikor látok egy versenykiírást, olyan pezsgés és adrenalin önt el, hogy nem tudok megálljt parancsolni. Most is utolsó pillanatos nevező voltam, hiszen, úgy gondoltam erre most nincs időm. A folyamatos tanulás, továbbképzések mellé az egyik vizsgám előtt 3 nappal végül neki ültem és elkészítettem a feladatot. Nagyon boldog vagyok!" (Majoros Ági
)


Ágin kívül tanítványa, Sipos Orsolya is résztvett a versenyen, ahol Division 1 Art on nails over 2 inches long: geodes  kategóriában 1. helyezést sikerült elérnie. 

Gratulálunk mind a kettejüknek!