Hírek - I. BrillBird Nyári Egyetem


Töltsetek egy szuper hetet a BrillBird mesteroktatóival Nyári Egyetemünk keretein belül.

Most, hogy vége a bezártságnak, szeretnénk egy jó hangulatú képzés sorozatra invitálni titeket, augusztus 9-13 között, ahol elsajátíthatjátok az aktuális építési és díszítési trendeket, jól szórakozhattok és akár életre szóló barátságokat is köthettek.

A képzések elérhetők személyesen az Ó utcában, valamint Facebook-on egy zárt csoportban is, melyhez minden jelentkező hozzáférést kap és a videókat is visszanézhet. Tehát ha személyesen nem tudnátok eljönni, akkor se kell csüggedni hiszen online formában még csatlakozhattok.

A képzési hét végén a három legjobban szereplő szakmabelit arany, ezüst, valamint bronz oklevéllel jutalmazzuk, továbbá minden résztvevő vásárlási kedvezményben részesül.

 

Részvételi díj /online és kontaktos formában/ Intenzív 5 napos képzés:

Early Bird jegy: 49.000.-Ft egy összegben 2021.06.30.-ig

2021.július 1-től vagy, két részletben történő fizetés esetén: 59.000.-Ft


-        Részletben történő befizetés esetén először a részvételi díj 50%-át kérjük utalni (29.500 Ft) melynek határideje: 2021.06.30.

-         A második részlet fizetési határideje: 2021.07.16. (29.500 Ft)Lemondás részletei:

Early Bird jegy, egyben befizetett összeg és részletfizetés esetén is

-        amennyiben a lemondás július 9-ig írásban megtörténik az oktatas@brillbird.hu vagy az oktatas1@brillbird.hu e-mail címre, az összeg 100% visszautalásra kerül

-        Július 31-ig az összeg 80% visszautalásra kerül

-        ezen túli lemondás nem kerül visszatérítésre

 


A képzés fontosabb részletei

-      Az oktatás minden nap 9 órától 17 óráig tart, mely tartalmaz egy ebédszünetet  12:00-13:00 között.

-      A részletes anyaglistát később küldjük ki a jelentkezőknek e-mailben.

-      A Facebook zárt csoporthoz a részvételi díj befizetése után küldünk linket, itt lesznek megtalálhatók a képzési videók is, melyek augusztus 25-ig lesznek elérhetők. 

 


Mire számíthattok a képzés alatt:

Kovács Era: Aquarell mintákat mutat be Nektek, új palettánk, valamint színes zselék felhasználásával.

Majoros Ági: Ágitól szokásosan építési technikát láthattok. Elsajátíthatjátok a „reszelésmentes” építés technikáját Easy Reverse Tip, No File Builder és sablonok felhasználásával, szalon és különleges formákban, Illetve előkerülnek a nyári árnyalatok és a nagyszerű csillogós kövek is.

Marton Bettina: Díszítő képzésén megtanulhatjátok a 3D minták elkészítését, Forming Gel-ek és színes zselék felhasználásával.

Kárpáti Orsolya: Új körömformával készül és praktikus technikai trükköket mutat be nektek.Elsajátíthatjátok a különböző anyagok kombinálási technikáját, illetve az anyagok közötti átjárhatóságokat is.

Bedő Babett: Babett szokásos precizitásával csodás mintákat mutat be nektek, melyek Designer zselével, gél lakokkal és aquarell-el készülnek.

Kispál Luca: Orosz szalonok titkaival vár titeket. Ismerd meg részletesen a körmös nagyhatalmat! Külföldön szerzett szalonos tapasztalataimat osztom meg veletek. Elkalandozunk az oroszokhoz, megmutatom, mi az a más szemléletmód, amitől ők annyira sikeresek a szépségiparban! A gyakorlati részben pedig mi magunk is elkészítjük a tökéletes manikűrt és a most trendi körmöket - gyere lépj te is erre a szintre! Legyen olyan a Te munkád is, amilyet az Instagramon eddig csak csodálattal és vágyakozva néztél!