Hírek - Online Szalon Nails Premier 2021 tavasz


Mint azt megszokhattátok, idén tavasszal is megrendezzük a Szalon Nails Premiert, hogy oktatóink bemutatásában megismerkedjetek tavaszi újdonságainkkal. A tavalyiakhoz hasonlóan, most is rendhagyó módon online előadások formájában vehettek részt a bemutatókon.

2021. április 11-én vasárnap 10-16 óráig a Facebook oldalunkon  tudjátok nyomonkövetni a fantasztikusabbnál fantasztikusabb bemutatókat, melyeket most Bedő Babett, Kárpáti Orsi, Kispál Luca, Kovács Era, Majoros Ági és Marton Bettina fog megtartani. A sok gyönyörű újdonság mellett visszatérnek a régi kedvencek is. 

Korábbi Nails Premieres előadásainkat a szövegre kattintva tudjátok betölteni. 

Idén tavassazl sajnos csak online formában tudjuk megtartani az előadásokat, de ennek elpőnye, hogy bármikor visszanézhetőek lesznek, így nem baj ha éppen az előadás alatt nem tudtok csatlakozni. 

Természetesen az szokásos ajándék és akció most sem marad ki a repertoárunkból, de erről is a későbbiekben fogunk beszámolni nektek. Idén a törzsvásárlói pontokat beváltani NEM fogjátok tudni.Addig is csatlakozzatok a Facebook eseményünkhöz, hogy ne maradjatok le az éppen aktuális hírekről. 

 

Csatlakozzatok Nails Premier eseményünkhöz a Facebookon, ahol minden fontos tudnivalót megosztunk. 
https://fb.me/e/3ylPz7j7g