Hírek - Megújult a BrillBird Törzsvásárlói Program!


Mi is a BrillBird törzsvásárlói rendszer? Egy átlátható, könnyen használható törzsvásárlói rendszer, melyben te határozhatod meg, hogy összegyűjtött pontjaidat mire váltod be, így igényeidhez maximálisan igazodik.

 

Hogyan újult meg?

Többé nincs szükség kártyára, nem kell magaddal hoznod vásárlásaid alkalmával és nincs elfelejtett kártyaszám sem! A továbbiakban neved és e-mail címed alapján gyűjtheted és válthatod be a pontokat.

 

Hogyan lehetsz törzsvásárló?

Ha már korábban regisztráltál programunkba a webshopunkban, vagy valamelyik viszonteladónknál, területi képviselőnknél vagy a www.brillbird.hu/torzsvasarlo oldalon keresztül, akkor nincs semmi dolgod a továbbiakban. Automatikusan tagja vagy továbbra is rendszerünknek és pontjaidat az általad megadott e-mail címhez rendeljük hozzá.

Amennyiben korábban még nem csatlakoztál, elegendő a www.brillbird.hu oldalon a jobb felső sarokban lévő Regisztráció gombra kattintva egy perc alatt regisztrálnod és máris belépsz kedvezményeink világába.

 

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

Már az első vásárlás alkalmával elkezdheted gyűjteni pontjaidat, melyet akár 15% kedvezményre válthatsz be! A pontokat gyűjtheted és kedvezményre válthatod viszonteladóinknál, területi képviselőknél és webáruházunkban is. Minden levásárolt 10.000 forint után 1 pontot írunk jóvá.

 

5 PONT = 5 % KEDVEZMÉNY egy alkalommal

10 PONT = 10 % KEDVEZMÉNY egy alkalommal

20 PONT = 15% KEDVEZMÉNY egy alkalommal

 

Aktuális pontegyenlegedről a www.brillbird.hu oldalra belépve ellenőrizheted fiókodon belül. 

A pontokat  kedvezmény érvényesítésének napján lenullázuk. A kedvezmény egyszeri vásárlásnál érvényesíthető.