Hírek - Nyári körömtrendek


Igaz az időjárás egyelőre nem hajaz annyira a nyárra, de mi már nagyon készülünk az igazi nyár forróságra, ami a körmeinket illeti. Bár a Pantone 2020-ban a Classic Blue árnyalatot választotta meg az év színének, mi ettől kicsit elrugaszkodunk és az élénkebb színek felé vesszük az irányt.

Neon és pasztell árnyalatok

Nyáron elengedhetetlenek a neon színek, talán ilyenkor még az is elcsábul egynek-egynek aki alapból csak a nude színeket kedveli. Aki esetleg mégsem olyan bátor, az pedig a pasztell árnyalatoknál marad. Ezek akár együtt is nagyon jól mutatnak.
 

Gyümölcs minták


A nagy melegben nincs is jobb nasi, mint valamilyen finom gyümölcs, így a körmeinken is kifejezetten jól nézneki ki. 

3D-s minták, 3D-s matricák

Igaz ez az év minden időszakában igazán népszerű, de ilyenkor még többen is bevállalják a 3D Forming-os virágokat, vagy esetleg más mintát is belőle Újdonságaink a 3D-s matricák is tökéletesek lehetnek hiszen trópusi, vagy virág mintázatuk teljesen nyári hangulatot idéz. 


Cat Eye

Nyáron többen be merik vállalni akár a Cat Eye géllakkokat is. Idén tökéeltes választás lehet az új Cat Eye Extra Platinum, de bármelyik új Cat Eye Extra is.

Francia körmök extra kivitelben

Aki szereti a klasszikus körmöket, de mégis kísérletezne egy kicsit annak jó választás lehet a színes, vagy a csillogós franciavég is.


Matt körmök

Matt Extra Top-pal bármelyik színnek különleges hatást tudtok adni, az élénk, erőteljes, neon árnyaltok pedig kifejezetten jól néznek ki lyen változatban.

 

Fehér körmök

Örök klasszikus , ami már-már a nyár védjegyévé vált. A napbarnított bőrön önmagában, vagy bármilyen mintával jól mutat.