Hírek - A BRILLBIRD ARCAI


UNGÁR KATALIN ÜGYVEZETŐ ÉS BENCSIK TAMARA MEGASZTÁROS ÉNEKESNŐKét nő, két különböző stílus, különböző élettér, eltérő mindennapi élet, azonban egy ponton most összekapcsolódott az életük; ez nem más mint a BrillBird. Megkértük őket, vezessék be a hírlevél olvasóit is új világukba úgy, hogy egymástól kérdeznek; először Tamara kérdez:

 • Kati, mint egy nemrég debütált szépségmárka ügyvezetője mit tartasz fontosnak, hogyan tudnád röviden megfogalmazni a BrillBird filozófiáját?

 • Mindenekelőtt a BrillBird – ahogy a szlogenünk is hirdeti – „A körmöd az ékszered” az eleganciát, az igényességet, a kiváló minőséget képviseli. Úgy érzem, hogy kortól, életformától függetlenül minden nő lehet és kell is, hogy elegáns legyen, igényes saját magára, szeretnénk ha ezt a mottót a magyar nők is magukénak éreznék, és minél több nő lehetne büszke ékszer körmeire.

 • Több rendezvényeteken vettem már részt, örömmel csöppentem bele a szépségipar világába.
  A legtöbb kiállításon, szakmai napon rengeteg látogatótok volt, szinte tolongtak a szakemberek a standotok és oktatók körül, mi lehet ennek az oka?

 • Úgy gondolom, hogy a műkörmös szakemberek – szakmájukból adódóan is – jó szépérzékkel rendelkeznek. A BrillBird termékei esztétikailag is gyönyörű látványt nyújtanak, öröm őket kihelyezni a körmösasztalokra, stílusosak, elegánsak. A Brillbird együtt változik a divattal; új színeket; új technikákat; új fejlesztéseket nyújt felhasználóinak, azonban konstans Brillbird minőség és elegancia mellett.

 • Láttam, hogy a továbbképzéseitekre is sok a jelentkező.  Mi ennek a titka?

 • A szakemberek felismerték, hogy nem elegendő a jó alapanyag, azt tudni is kell használni. Oktatóink nemzetközi szinten is bizonyítottak, 2011 Európa – és Olimpiai Bajnoka is nálunk oktat. Az oktatásokkal kapcsolatban még egy igen fontos dolgot kiemelnék, ez pedig nem más mint az új oktatási tematika, melynek keretén belül minden egyes oktatás esetén az oktatóink figyelembe veszik az adott csoport, illetve egyének igényeit és ezeket is az oktatási tananyag részébe integrálják. Büszkék vagyunk az elismerő levelekre, melyeket volt tanulóinktól kapunk, igen fontos számunka a visszajelzést, fontos, hogy partnereink elégedetek legyenek.

 • Kati, rólad mit tudhatunk, hogy kerültél a szakmába?

 • Korábban a kereskedelem területén dolgoztam, azonban már vagy 10 éve a műkörmös szakma közelében tevékenykedtem a háttérben. Van két tündéri kislányom – ezért is utaltam arra korábban, hogy mindenkinek jár a kényeztetés luxusa, akár fiatal tanuló, akár anyuka, akár nyugdíjas nagymama.
  A termékpalettánkon megtalálható Gel&Lac színskálája segítségével bárki akár fél óra alatt gyönyörű körmökkel távozhat körmös szakemberétől, és így 3 hétig tényleg ékszerként viselheti makulátlan körmeit. Maximalista vagyok, a tökéletességre törekszem, ez termékeink minőségén és újításainkon is felfedezhető.

 • Tamara, te neves énekesként fellépéseiden már jóideje élvezheted a BrillBird körmeit, amelyeknek a színpadon még fényesebben kell ragyogniuk. Mik a kedvenceid?

 • Az igazat megvallva már rengeteg új BB  színt, formát és technikát viseltem körmeimen, nehéz lenne kedvencet kiválasztani. Különböző alkalmakra különböző körmöket szoktam kérni BrillBird oktatótoktól. Többször választottam már MANI Gel&Lac-ot, és mindig nagy fejtörést okoz a rengeteg gyönyörű szín és csillogás közül választani. Voltak extrém épített műkörmeim is intenzív színekkel, rengeteg strasszal és beépített díszítéssel; ilyenkor a koncerten a mikrofont fogó kezem külön látványosságnak számít. Rendszeresen használom a bőrolaj ceruzát. Ami most nagyon izgatja a fantáziámat, hogy én lehetek a BB társmárkájaként hamarosan megjelenő szálankénti szempillacsoda a LADY LASH arca is. Első szerencsésként már ki is próbálhattam: egyszerűen tökéletes, annyira könnyű, hogy az ember észre sem veszi, hogy viseli, természetes mégis rendkívül látványos. Ez az amiről a jövőben nem vagyok hajlandó lemondani. Ha az ember reggel felkel, máris egy vonzó, szexy szempár néz szembe vele a tükörben.

Igazán örülök, hogy elnyerte tetszésedet a LadyLash, mely december elején már elérhető lesz Ó utcai üzletünkben illetve viszonteladóinknál. Megsúgom ma már én sem tudok Lady Lash nélkül élni. Az elegancia, a stílus, az igényesség legyen minden nő védjegye; ezen dolgozik a BrillBird és a LadyLash!