Hírek - 2012 BrillBird sikerei


A BrillBird 2012-ben is bizonyított. Sikert sikerre halmozott a műköröm világában. Vegyük sorra, a múlt évben milyen sikerekre lehetünk büszkék.

 

Kedves BrillBird Vásárlók, Érdeklődők, Leendő Vásárlók!


Először is engedjétek meg, hogy nagyon boldog,
sikerekben, egészségben gazdag Új Évet kívánjunk nektek!


Szeretnénk megköszönni támogatásotokat, termékeinkbe vetett bizalmatokat, mely lehetővé tette, hogy a BrillBird műköröm márka óriási fejlődésen mehessen keresztül 2012-ben is.

A folyamatos fejlesztés, megújulás, a legújabb divatok követése természetesen 2013-ban is tovább folytatódik a már megszokott luxus minőséget és elegáns stílust szem előtt tartva.


Büszkék vagyunk 2012-ben elért sikereinkre. Az év folyamán minden egyes oktatónk olimpia bajnoki címet szerzett és nemzetközileg is a műkörmös szakma élvonalába került. Vegyük sorba ezeket a győzelmeket és további BB sikereinket, amire büszkék vagyunk.


Lakatos Zsuzsi sikerével indult az év, aki a Finn Körömolimpián négy aranyérmet szerzett, sikeresen szerepelt a versenyen mind műköröm építésben, mind díszítésben.


2012-ben debütáló saját rendezvényünk a Nails Premier óriási sikerrel mutatkozott be tavasszal és ősszel egyaránt. Rendkívüli volt az érdeklődés a bajnok oktatók szalonra hangolt előadásai iránt, melyet a nézők egy 20m-es mozivásznon tekinthettek meg.


Gyönyörű pályamunkákkal gazdagodtunk és rekord részvételt könyvelhettünk el a BB CUP internetes körömdíszítő versenyünk során, ahol több mint 400 000,- Ft összértékű nyereményt osztottunk ki a győztesek között.


 

A BrillBird nemzetközi csapata, élen az olasz versenyzőkkel több helyi és nemzetközi versenyen hozta el az első helyezetteknek járó érmeket és kupákat. Győzelmet arattak Amerikában a Nailympics Versenyén valamint Ázsiában a Nailympics Asia Versenyén.


A 2012-es Londoni Körömolimpián a BrillBird egyedülálló sikert ért el. A rangos, több mint 500 versenyzőt felvonultató megmérettetésen Bán Niki egy arany és egy ezüstéremmel tért haza a legmagasabb divízióban indulva, Podoba Anita szintén egy arany és ezüstéremmel a nyakában érkezett haza, valamint Marton Bettina is aranyérmet szerzett tip-box kategóriában.


Bán Niki decemberben még a MOSZI Országos Körömépítő és Lábápoló Versenyén is diadalmaskodott, mind műköröm zselé mind porcelán kategóriában megszerezte az első helyet, illetve átvehette a Mesterek Tornája Magyar Bajnokának járó kupát is. Niki ezzel győzelemmel megszerezte a jogot, hogy ő képviselje Magyarországot a Düsseldorfi Világbajnokságon.


Reméljük a következő évben is együtt szárnyalunk tovább!


A BrillBird csapata