Hírek - Karácsonyi ajándéktippek körmösöknek


A Karácsony közeledtével elkezdünk gondolkodni milyen ajándékkal is lehetne legjobban kifejezni szeretetünket a másik felé. Szeretnénk egyben valami személyeset és hasznosat is adni. Ezzel a válogatással próbáljuk megkönnyíteni dolgotokat, hogy mit is lehet adni egy műkörmösnek, vagy azoknak, akiket teljesen rabul ejtett a körmök világa.

Minden évben mindenki a tökéletes ajándékra törekszik. Persze, előre csak nagyon kevés esetben lehet tudni, hogy tetszeni fog-e a másiknak a választott meglepetés.  Természetesen abban sem lehetünk biztosak, hogy az átadás pillanatakor őszinte az öröm az ajándéknak. Ezek elkerülése végett érdemes figyelni arra, hogy mit mond a másik, mire vágyik igazán.
Vannak esetek mikor pár elszólás is segíthet nekünk, hiszen nem véletlenül kotyogja ki az illető mit óhajt. Persze ha teljesen biztosra szeretnénk menni, akkor meg is kérdezhetjük a másikat milyen ajándékot szeretne. A képekre kattintva eléritek a terméekekt a webshopban. 
 
 
Virágos borítás, gyönyörű színek. Cserélhető belsejével, patentos zárral, könyvjelzővel és tolltartóval igazán praktikus minden nő számára.
Nincs is jobb, mikor az ünnepi hangulat az ajándékban is megtalálható. Praktikus 3 árnyalatból álló géllakk készlet, amivel pillanatok alatt ünnepi körmöket lehet varázsolni.
A vörös/bordó árnyalatai egy készletben. A 4 darabos válogatásban garantáltan olyan színek találhatók amiknek minden körmös örül.
 
Ebben az alapszíneket tartalmazó 4 darabos készletben a vendég kedvenc színek találhatók meg, amik minden körmös számára praktikusak, hiszen általában ezek az árnyalatok fogynak leginkább
Ebben a válogatásban mind az 5 Future Gel megtalálható egyszerre. Tökéletes ajándék lehet, ha rengeteg babyboomer és francia körmöt készít az illető, akinek az ajándékot szánjuk.
Ki ne szeretné az új évet új lámpákkal kezdeni? A letisztult formájának köszönhetően bármilyen stílusú szalonba beleillik, valamint ventilátor funkciója miatt kevésbé éget, amitől praktikussá válik.
Ez minden körmös számára egy nagyon praktikus ajándék, hiszen a rengeteg körmös kelléket szállítani is kell valamiben. Praktikus, hiszen három részre szedhető, felső része pedig külön táskaként is használható.
Expert Drill Csiszológép
Ez a vibrációmentes és rendkívül halk csiszológép igazán kellemessé teszi a munkát, valamint praktikus kialakítása miatt gyorsan és hatékonyan lehet vele dolgozni. A fehér-pasztell lila színkombináció pedig egy karakteres megjelenést biztosít neki, ami mindenkinek elnyeri a tetszését.
Bízd a választást az ajándékozott személyre és adj neki olyan meglepetést, amit ő használhat fel szabadon. Ajándékkártyáink korlátlan ideig beválthatók a BrillBird Ó utca 46. szám alatt található üzletében bármilyen műköröm alapanyagra, amire egy körmösnek szüksége lehet.
        
Ajándék tanfolyam
Ha igazán hasznosat szeretnél ajándékozni, akkor egy díszítő vagy építő tanfolyamot. Ha pedig az ismerőseid körében van, akit érdekel ez a szakma OKJ-s tanfolyamunkat is tudjuk masnival díszíteni, hogy bekerülhessen a karácsonyfa alá.