Hírek - Karácsonyi ajándékötletek a vendégek számára


Gyorsan telik az idő és az ünnepek már az ajtón kopogtatnak. Örök kérdés, hogy mivel lepjétek meg ilyenkor vendégeiteket, akik egész évben kedveskednek nektek valamivel, hiszen ez a legjobb alkalom, hogy vendégeinket megjutalmazzuk hűségükért és ápoljuk a jó kapcsolatot. Itt a segítség. Készítettünk egy listát pár apró ajándékról, amiből biztos, hogy legalább egy mindenkinek elnyeri a tetszését. A képekre kattintva megnézhetitek a termékeket a honlapon.

1. Vadmacskás reszelő-polírozó 392 Ft

Igaz ez az ajándék kevésbé személyre szóló, de igazán aranyos és szép ajándék, a maga szív formájával és aranyos állatmintájával.  Ki ne örülne egy ilyen praktikus meglepetésnek, amit tulajdonképpen bármikor, bárhova magával kihet, ha felcsatolja táskájára, pénztárcájára. 

Mini reszelő 90 Ft

Ez a kis kompakt reszelő igazán praktikus utazáshoz is, hiszen mindössze 7 cm. Ajándékozd visszatérő vendégeidnek, hiszen bárikor is lesz rá szükségük Te és a szalonod jut majd eszébe. 

 

BrillBird Toll 250 Ft 

Egyszerű és mégis egy kifejezetten praktikus ajándék, hiszen tollra mindenkinek szüksége van. Kék tintával, rózsaszín és lila színben is elérhető. 

 

Bőrápló olaj 650 Ft

Nagyon hasznos ajándék, főleg a téli időszakban. Ebben is lehettek kretívak, hiszen a szokásos illatok mellett, van külön "Karácsony illatú" is, amit garantáltan imádni fognak a vendégek. 


 

BrillBird Jegyzetfüzet

Ár: 290 Ft

Egy jegyzetfüzet elengedhetetlen a nőknél, hiszen imádunk firkálgatni, írogatni, így tökéletes választás lehet vendégeid számára, ami praktikus is.