Hírek - Színes zselé kedvencek


Bemutattuk már Nektek kedvenc Hypnotic Gel&Lac színeiteket és kedvenc nail art kiegészítőiteket is. Most a színes zseléken sor, hogy összegezzük kicsit, hogy mely zselé színeink, zselé csoportjaink a legnépszerűbbek, miket kérnek a vendégek, miket tartotok fontosnak beszerezni. Lássuk milyen izgalmakat tartogat a top színes zselé lista!

1. Az egyik legújabb díszítő zseléink a Glamour Gelek, melyek első darabjai is már rabul ejtették a körmösöket és vendégeiket egyaránt. Nagy szikrázó szemcséi, tökéletes fedésük látványos díszítéseket tesz lehetővé. Az abszolút kedvenc a 8-as számú, pezsgős-rózsaszín árnyalat, minden évszakban szuper választás. Az 1-es ezüst és a 2-es arany sem sokkal marad le az első helyezettől.

 

2. Ugyancsak egy nagyon új termékünk a Contour Paint Gel, kontúrozáshoz fejlesztett, sűrű, telt zselé, enyhe 3D hatást érhettek el vele. Metal rose, silver és gold változatban is rengeteget használjátok.

3. Fixálásmentes, ultra-magas pigment tartalmú Brush&Go színes zseléink már több, mint 100 árnyalatban elérhetők, ezek közül a  Go03-as  mély bordós-piros örök klasszikus, a Go 92 mályvás-rózsaszín és a Go 98 világos pink színű voltak az elmúlt év slágerei.

4. Designer Gel festőzseléinket one movement technikához, kontúrozáshoz tudjátok elsősorban használni, elég egyetlen leheletvékony réteg belőlük, így is nagyszerűen fednek. A piros, a sárga és a szilva árnyalatokat választottátok legtöbben.

 

5. Legutóbbi zselé fejlesztésünk a Spider Gelek, hihetetlenül rugalmasak, szupervékony egyenes vonalakat húzhattok velük pillanatok alatt. A 2019-es ősz újdonságait, a russian gold, a champagne és a royal blue változatot is imádtátok.

6. 3D-s mintákhoz fejlesztett 3D Forming zseléink népszerűsége töretlen, egyre többen sajátítjátok el a gyors 3D-s motívumok kialakításának technikáját. A 12-es burgundy, a 10-es ivory és a 11-es peach árnyalatokat kerestétek a legtöbben, hogy virágok, levelek, pillangók készüljenek belőlük.

7. A Brill Gelek bár régebbi termékeink, még mindig igen keresettek, apróbb szemcséi visszafogottabb, de elegáns csillogást adnak a körmöknek. A B19-es, multicolor színben szikrázó világos lila árnyalat, a B9-es ezüstös-fehér és a B7-es sötétebb-rózsaszín sok-sok vendég körmén csillogott az elmúlt évben. 

 

8. Még mindig maradjunk a csillogó körmöknél! A Diamond Gel sorozatunkból is megvannak a kedvenc színeitek, a nagyon apró csillámokat tartalmazó sorozat legnépszerűbb tagjai a D11-es pezsgő, a D21 ezüst és a D16 gyönyörű türkiz.

9.  A speciális hatásoknak is megvannak a kedvelői, akik szeretnek kísérletezni, bevállalják a merészebb körmöket, éppen ezért a sötétben világító Magic Light Gel is felkerült a listánkra. Foszforeszkáló szemcséinek köszönhetően a sötétben kék illetve zöld fénnyel világítanak, ami például bulik alkalmával roppant figyelemfelkeltő.

10 A zúzmarás hatásért is rajongtok, a nagyon finom szemcséket tartalmaó Frosty Gel sorozat legnépszrűbb tagjai az F30-as neonpiros, F32-es rózsaszín, és az F38 világos piros, barackos árnyalat. 

 

Reméljük ezzel a kis összefoglalóval tudjuk segíteni a munkátokat, ha azt keresitek, hogy más szalonokban mit használnak, mit kérnek a vendégek.