Hírek - Őszi köröm színek és outfit ötletek


Az ősz a változatos színeivel szinte mindenkit elkápráztat és inspirál. Igaz az időjárás egyelőre nem túl őszies, de a jellegzetes őszi tónusok már megjelentek, így kedvet kaphatunk ahhoz is, hogy körmeink is ezekben az árnyalatokban pompázzanak. Ebben a cikkben most mutatunk nektek pár körmöt outfit ötletekkel együtt.

Ősszel imádjuk a piros, barna, bordó, kék és szürke színeket. Szerencsére ezek az árnyalatok már végtelen számban megtalálhatók gél lakk és zselé formájában is, így indig tudunk valami változatosságot mutatni a körmeinken, még akkor is, ha mondjuk az új szín csak egy árnyalattal világosabb, vagy sötétebb, mint az előző volt. Ugyan így tudunk tenni a ruháinkkal is. Az idei ősz igazán kegyes hozzánk ezért nagyon jól tudjuk kombinálni a nyárias és az őszies darabokat. Egy nyári ruhát kabáttal és csizmával, vagy egy szoknyát kötött pulcsival is választhatunk és még így is tökéletesen tudunk azonosulni az indián nyárral. 

A válogatásunkban az velső egyértelműen az örök klasszikus piros, hiszen ez a szín az, ami bármelyik évszakban előhúzható a tarsolyunkból és elegáns, vagy akár bohó hatást is el tudunk vele érni. Nem mellesleg kitűnően kombinálható, hiszen szinte minden szín illik hozzá. 
Legyen szó csupa fekete összeállításról, pirosról, fehérről egy piros/bordó kiegészítővel, rúzzsal tökéletesen néz ki. 


A következő tónus, ami szintén az ősz egyik jellegzetessége a barna. Az utóbbi időben a barna is egy nagyon népszerű választás lett, hiszen a világostól a sötétig rengeteg variáció van. Egy hűvösebb őszi napon pedig egy bögre forró csokival, vagy kakaóval is remelkül mutatnak a barna körmök. 
 A kék és a szürke árnyalatok nem állnak olyan messze egymástól, így a kombinációjuk is nagyon jól mutat együtt.


Az idei év egyik legnagyobb sláger színe a military zöld, amit egyszerűen mi is imádunk. Gyönyörűen mutat mattként, fényesen, csillogós lakkal párosítva, esetleg csak kövekkel, de akár festett mintával is.