Hírek - TOP10 nail art körömdíszek


A Ti vendégeitek is imádják a körömdíszeket, különféle effekteket, króm porokat, köveket? Most összegyűjtöttük nektek a legkedveltebb nail art termékeinket, lássuk, hogy miket használtok a leggyakrabban!

1. A dobogó első helyét a Magic porok foglalják el, azon belül is a Magic 8-as vezet, rengeteg körmöt ékesít ez a selymesen csillogó, nagyon apró szemű, fémes hatású porunk. Nem sokkal marad le a Magic 6, 7, 9-es árnyalat sem, a már említett 8-astól. 

2. Következő kedvenc nail art termékeitek a króm porok, a Chrome Red pigment az abszolút kedvenc, sötét alapba dörzsölve vagány, csillogó mély piros hatást ad, világos alapon kissé visszafogottabb árnyalat érhető el vele. A Chrome white-ot  az elegáns, kifinomult designokhoz választjátok, míg a Pink Unicorn, az Extra Pink, és az Unicorn por a csajos körmök kedvelőinek szuper választás.

3. Dual Holo csillámaink is nagy kedvenceitek, a kisebb-nagyobb méretű csillámokat tartalmazó díszek közül nem meglepő módon a H6, ezüst árnyalat kerül legtöbbször a kosaratokba, de a H5 smaragdzöld és a H4-es piros árnyalat is sokszor gazdára talál.

4. A lista következő helyén a mikro szórógyöngyök állnak, igazán apró méretükkel nagyon kecses kiegészítői a köves díszítéseknek, de önmagukban vagy gyöngyláncként felhordva is nagyszerű látványt nyújtanak. Ebben a kategóriában is az ezüst árnyalat vezet, de a russian gold és a fekete változatot is sokan választjátok.

5. Roppant népszerűek a könnyen és gyorsan rögzíthető körömdíszeink is, éppen ezért a Tárcsás vegyen metal díszítők rosegold árnyalatát sokan keresitek, az elkészült körömre Nail Art Glue Gellel felragasztva, a színét megőrizve 3 hétig biztosan tartós éke a körömnek.

6. Természetesen a Swarovski kövek sem maradhatnak ki a felsorolásból, a 001-es crystal árnyalat tiszta csillogása bármilyen körömhöz illik.

7. A Micro Glittereknél a 2-es, finom fehér-arany csillogású glitter a kedvenc, minták kiemeléséhez, télies hatású mintákhoz nagyszerű választás. A 13-as kódszámú ezüst és a 15-ös, kékesen csillogó fehér glittert szintén sokan választjátok.

8. Viszonylag újdonságnak számítanak a díszítők között a Neon pigment poraink, vidám, élénk színükkel hamar elvarázsolnak. A pink, a sárga és a narancs árnyalatokat szeretitek a legjobban.

9. Csillogó körmökből sosem elég, így a csillámporok is ott lapulnak az asztalokon. A CS13-as holo fekete, a CS14-es holo lila, a CS3-as fehér árnyalatok a 3 legnépszerűbb szín ebben a kategóriában.

10. A nail art termékeken belül a 10. legnépszerűbb csoport a Chrome Flakes, a Russian gold, Miracle és Green változatokkal. Az apró lapocskák könnyen felfekszenek a körömre, többféle színben ragyognak a rávetülő fénytől függően.