Hírek - Bemutatjuk kedvenc Hypnotic Gel&Lac színeiteket!


Sokszor visszatérő kérdés, melyek a legnépszerűbb színek, ki mit használ a szalonban, egy-egy évszak kezdetén mire cseréli le a választékot. Kedvenc Hypnotic Gel&Lac színeiteket összefoglaló írásunkkal most ebben szeretnénk segíteni nektek.

Biztosan nem lepődtök meg azon, hogy a Hypnotic Gel&Lac-ok őrületes népszerűségnek örvendenek, jelenleg 112 árnyalatból álló színskála rengeteg szebbnél-szebb színt tartalmaz, de most nézzük a Top10-es mezőnyt éves fogyás alapján.

1. Szinte biztosan azok közé tartoztok, akik fehér alapnak, esetleg franciához a Hypnotic 13-as színt használjátok, éppen ezért ez a szín került a dobogó legfelső fokára.

2. Ti melyik színt választjátok, ha a vendég nude színt kér? A nude az az árnyalat, amely divat volt és divat lesz, bármilyen ruhához és alkalomra tökéletes választás. A Hypnotic Gel&Lac 68-as színe úgy tűnik rengeteg vendégnél telitalálat.

 

3. A nude mellett a másik örök kedvenc a világos rózsaszín. Elegáns, visszafogott, nőies körmöket varázsolhattok a Hypnotic 67-es árnyalatával, a gyönyörű pasztel világos rózsaszínnel. 

4. Sokan odavannak a csillogó körmökért, nem véletlenül, kicsit merészek, figyelemfelkeltőek, és valljuk be, szeretünk a csillogásukban gyönyörködni. A 4. helyet a Hypnotic 99-es árnyalata foglalja el,  világos, pezsgős, csillámos színével.

5. Egy másik megkerülhetetlen szín a körmök készítése során a fekete ezért a Hypnotic 16-os árnyalat az 5. legnépszerűbb.

6. A 2019-es tavaszi szezon egyik újdonsága, a Hypnotic Gel&Lac 106 szerezte meg a következő helyet. Világos napsárga  színe első látásra megkapó, ezért nem is csoda, hogy sok körmös asztalán ott lapul egy üveg belőle.

7. A következő helyre a Hypntic Gel&Lac 101 került, különleges krémes barack árnyalata nagyon elegáns, minden alkalomra tökéletes.

8. Egy kicsit sötétebb barack árnyalat a Hypnotic Gel&Lac 103-as, nagyszerűen harmonizál az előző helyezett 101-essel.

9. A ranglista utolsó előtti helyén a Hypnotic 3-as található, igazi piros szín, klasszikus piros körmök készítéséhez elengedhetetlen.

10. Végül, de nem utolsó sorban a Hypnotic sorozat 105. tagja került világos nude színével.

 

A legnépszerűbb színeink közül Ti melyikeket használjátok?